DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Briose cu goji

Din nou o reteta de dulciuri, de data asta o altă variantă de brioșe luată de aici. Sunt numai bune pentru dieta Dukan și pe deasupra conțin și goji despre care știm deja că sunt o importantă sursa de vitamine și minerale. Mai multe despre goji vă invit să citiți aici!

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă – PP și PL

Ingrediente pentru 4 porții:

-          4 ouă

-          7 linguri de tărâțe de ovăz

-          3 linguri tărâțe de grâu

-          4 linguri brânză degresată

-          2 linguri goji

-          3-4 linguri indulcitor (după gust, in funcție de îndulcitorul folosit)

-          esență de vanilie

Mai intai punem goji într-o jumătate de cana de apa la înmuiat (eventuali puneti in apa si jumatate de fiola de esenta de rom).

Între timp batem albușurile spumă cu mixerul. Într-un alt vas amestecați tărâțele cu brânza degresată, galbenusurile, îndulcitorul și esența de vanilie. Turnați apoi câte o lingură de spumă de albuș și amestecați încet până când ați înglobat toata spuma în amestecul de tărâțe și brânză. Adăugați goji înmuiate (le scoateți între timp din apă și le lăsați la scurs) în compoziție. Turnați compoziția în formele de silicon (ies 12 briose, formele să fie pline) și introduceți în cuptorul încins la 180-190 grade.

Lasați-le la copt circa 30 minute apoi le scoateți, le lăsați 5-10 minute la racit și apoi le scoateți din formele de silicon (e important să faceți asta, altfel se înmoaie în formă din cauza condensului). Se consumă reci.

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: