DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Peperonata

Originile peperonatei le regăsim în Italia de Sud. Este o mâncare ușor de făcut, care poate fi consumată ca atare sau poate fi însoțită de carne, și de ce nu, daca aveți la îndemână shirataki puteți să o combinați cu aceștia și să mâncați niște paste delicioase. Vă invit să o pregătiți, este o rețetă dukan 100% care la fel de bine poate fi preparată pentru toată familia. Succesul o să fie garantat!

Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Porții – 2

Ingrediente:

-3 argei grași (eu am folosi pentru contrast unul roșu, altul galben și unul verde)

-1 ceapă

- 3-4 căței de usturoi

- 200 g suc de roșii (puteți folosi și roșii tocate în conservă)

- 1 lg pastă de roșii

- sare, piper, oregano

Spălați și curățați ardeii de cotor și sâmburi, iat apoi îi tăiați fâșii de circa 1 cm. Taiați ceapa julien și o ”căliți” puțin într-o oală (eventual puteți folosi o linguriță de ulei de măsline). Adăugați apoi ardeii și usturoiul și puneți 200 ml de apă. Acoperiți cu capacul și lăsați să  fiarbă 15 minute. Adăugați pasta și sosul de roșii și mai lăsați la fiert înca 15 minute.

Nu uitați să puneți sare, piper și oregano pentru a-i da savoare! Și gata, delicios de bună! Dacă vreți puteți să o mâncați așa cum am facut-o noi cu pui în stil spaniol.

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: