DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Pui cu ciuperci si dovlecei la cuptor

De data asta am pregătit o rețetă simplă și ușoară cu pui și ciuperci. Și pentru că aveam în casă și dovlecei, i-am adăugat la rețetă. Este una dintre rețetele pe care le pregătesc destul de des,  mai ales când nu am prea mult timp de stat la bucătărie.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

-4 pulpe de pui fără piele

-300 -350 g ciuperci champignon

- 1 dovlecel

- 2-3 catei de usturoi

- sare, piper

- busuioc verde

- ierburi aromate

- 1 lgt ulei de măsline (opțional)

Preparare. Într-o tavă așezăm pulpele de pui. Adăugăm ciupercile spălate și curățate, dar lăsate întregi și dovlecelul tăiat felii subțiri. Adăugăm frunzele de busuioc, usturoiul, sare, piper și ierburile aromate. Stropim cu ulei de măsline (eu am pulverizator), dar peste pasul asta puteți sări dacă doriți.

Se introduce tava în cuptorul încins la 180 și se lasă circa 30-40 minute. Se poate consuma cu un sos făcut din iaurt degresat și usturoi. Delicios, mă credeți?

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: