DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Pulpe de pui cu rozmarin si curry

Bune de tot. Eu am făcut doar două pulpe din motive de tigaie mai mică, dar vouă vă recomand sa faceți porți dublă că tare bune sunt. Și bineînțeles că se potrivesc perfect dietei dukan, fiind preparate ca o rețetă dukan (adaptate după o rețetă a domnului Antonio).

Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-2 (sau mai multe) pulpe de pui fără piele

- 2 căței de usturoi

- 1 lg curry

- 150 ml supă de pui fără grăsime

-  5-6 fire de rozmarin

- sare, piper

Pulpele spalate le punem la ”prăjit” într-o tigaie antiaderentă la foc mic până își schimbă puțin culoarea. Între timp punem supa de pui într-un bol și dizolvăm în ea curry-ul, apoi turnăm compoziția peste pulpe și adăugăm usturoiul, rozmarinul, sarea si piperul.

Le acoperim cu capac și se lasă să fiarbă la foc mic. Se întorc din când în când, iar după 25-30 de minute se dă focul mai mare și se rumenesc pulpele, amestecând frecvent (puteți scoate usturoiul ca să nu se ardă și să schimbe gustul).

Sunt absolute delicioase și se pot consuma ca atare sau alături de o garnitură de legume.

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: