DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Sufleu de praz si curcan

Sunt foarte multe modalitati in care se poate face un sufleu, putem combina legumele, adauga carne sau putem face sosul in diverse feluri. Astazi va propun un sufleu de praz, cu morcovi si carne de curcan.

Faza Consolidare, Croaziera

Ingrediente:

- un praz

- 1 morcov mare

- 4-5 fasii subtiri de piept de curcan

- 100 ml lapte degresat

- 1 lingurita de amidon

- condimente

- un vf de cutit de praf de copt

Cantitatile acestea le-am folosit pentru un vas de copt cu dimensiunea de 16×16 cm. Am curat si taiat in forma de bastonase lungi prazul si morcovul. Le-am asezat in vas in paralel si am adugat apoi si fasiile de carne printre. Am pus 5 linguri de apa si le-am bagat in cuptorul incins la 200 grade pentru 20 minute. Intre timp am pregatit laptele pe care l-am amestecat cu amidonul, condimentele (sare, piper, maghiran, nucsoara, ce vreti voi, dupa gust) si praful de copt.

Acest amestec il turnam peste legume si carne, uniformizam si introducem din nou in cuptor inca 25-30 minute. Il lasam sa se raceasca si il consumam ca atare!

Pofta buna!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: