DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Rulou cu omleta

Astă mai degrabă vă prezint o variantă de meniu, decât o rețetă. Poate v-ați plictisit de aceeași variantă de omletă sau poate vreți să îi atrageți pe copii să o mănânce. În orice variantă, ruloul cu omletă vă ia cel mult 10 minute să îl preparați.

Faza Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente

-2 ouă

- ½ legătură mărar verde tocat mărunt

- ¼ ardei gras roșu tăiat fâșii subțiri

-2 felii de șuncă/jambon de curcan

-2 lg cremă de brânză degresată

-sare, piper, ierburi aromate

Preparare

Batem ouăle împreună cu condimentele și adăugăm mărarul și ardeii. Încingem o tigaie anti-aderentă foarte bine. Dacă știți că nu este foarte bună puteți unge tigaia cu puțin ulei de măsline.

Punem ouăle în tigaie și întindem compoziția cât e tigaia de mare. Lăsăm la ”prăjit” cca 3 minute apoi o întoarcem cu atenție ca să nu se rupă pe partea cealaltă unde o mai lăsăm înca 2 minute.

Scoatem omleta pe o farfurie și o lăsăm 2 minute la răcit. Întindem crema de brânză, așezăm feliile întregi de șuncă sau jambon și rulăm. Opțional puteți pune deasupra ceapă verde.

Poftă bună!

 

 

 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: