DIETA DUKAN/UTILE

Branzoaice dulci cu goji

Bune de tot brânzoaiecele astea, chiar și în varianta dulce. Eu le-am făcut și cu goji ca să fie și mai bune. Merg în orice etapă a dietei și te salvează chiar și când trebuie să pleci de acasă, deoarece pot fi luat la pachet.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-300 g brânză degresată

- 150 g iaurt grecesc

- 2 ouă

- 4 lg tărâțe de ovăz, preferabil măcinate fin

- 2 lg amidon de porumb (nu se pune ptr atac)

-4 lg lapte praf degresat

- 3-4 lg îndulcitor (sau după gust)

- 1 fiolă esență de vanilie

- ½ lgt drojdie uscată

-3 lg goji

-1 fiolă esență de rom

Preparare:

Mai întâi punem goji la hidratat în apă și esență de rom.

În alt vas se amestecă brânza cu iaurtul și ouăle. Se adaugă pe rând ingredientele uscate (tărâțele de ovăz, amidonul și laptele praf degresat) și omogenizăm compoziția. Adăugăm îndulcitorul, esența de vanilie și drojdia. Amestecăm și lăsăm compoziția deoparte pentru 10-15 minute. Scurgem goji de apă și le punem în compozitie.

Punem cu lingura compoziția în formele de brioșe – cam 2 lg cu vârf în fiecare formă (ies 11-12 brânzoaice din cele de dimensiuni normale).

Introducem în cuptorul încins la 180 grade și lăsăm la copt 30-35 minute, până se rumenesc frumos.

Se scot din cuptor și se așteaptă 5 minute apoi se scot din forme. Nu le lăsați la răcit în formele de silicon deoarece transpiră. Se consumă reci!

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

13 Responses to Branzoaice dulci cu goji

  1. symy spune:

    buna! pot folosi stafide in loc de goji?

  2. Catia spune:

    Gatite! Mancate cu mult drag! Super deliocioase!! Multumesc de reteta!!

  3. Dana spune:

    Cele mai bune !! …le-am facut de 3 ori pana acum si cu siguranta le voi face saptamanal ,multumim pt reteta

    • Catia spune:

      aceeasi situatie.. in fiecare saptamina le fac) sunt mega delicioase! O amica de-a mea le-a gustat, si doar datorita acestor brinzoaice a hotarit sa tina Dukan.. un mare multumesc de reteta!

  4. Georgiana spune:

    Delicioase:)

  5. Oana spune:

    Tocmai am scos de la cuptor branzoaicele. Erau rotunjoare si apetisante… Dar intr-un minut s-au turtit. Ce am gresit?

  6. cristina spune:

    Pot folosi faina de ovaz? Si daca da, asta ar insemna sa fie separat de cele 2 lg de tarate care trebuie consumate zilnic?

  7. Ramona spune:

    Buna,

    am o intrebare: pot folisi si lapte dulce in loc de lapte praf?

    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 33 + 25 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)