DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Prajitura desteapta cu fistic

Și pentru că prăjitura deșteaptă e o prăjitură care se face foarte ușor și este și foarte bună, dovadă faptul că unii dintre voi ați pregătit-o de mai multe ori, azi vă propun încă o variant aromată a acesteia.

Rețeta se face la fel de ușor, nu aveți nevoie decât de 5 minute pentru a o pregăti și încă o oră pentru copt. Spor la treabă!

Ingrediente:

- 4 ouă

- 4 linguri tărâțe de ovăz măcinate fin

- 4-5 linguri îndulcitor pudră (sau după gust)

- 500 ml lapte degresat

- 150-200 gr branza degresata

- 1 plic de budincă cu aromă de fistic

-esență de fistic

Preparare

Amestecăm brânza cu cele 4 galbenușuri și cu îndulcitorul. Peste compozitia cremoasă se adaugă laptele, budinca, tărâțele și esența de fistic.
Albușurile le batem spumă tare cu puțină sare  și se adaugă peste compoziția făcută anterior. Se amestecă foarte bine, dar încet și cu grija. Va fi o compoziție mai degrabă lichidă!

Se pune în tava (a mea are cca 20×20 cm) tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptorul încins în prealabil la 120-130 grade. Se ține cel puțin o oră – o oră și un sfert.

Lăsați la răcit înainte de a o taia.

Pofta bună!

Print Friendly
Growth Agency
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

Baticuri Fulare si esarfe elegante

S-ar putea sa iti placa si:
  • Cursuri web design acreditateCursuri grafica acreditate
    BaticuriADISAF

CATEGORII RETETE

DULCIURI

toate dulciurile | retete-dukan.ro

MANCARURI CU PUI/CURCAN

toate retetele | MANCARURI CU PUI/CURCAN

MANCARURI CU VITA

toate retetele | MANCARURI CU VITA

PAINE/PIZZA

toate retetele | PAINE/PIZZA

SUPE/CIORBE

toate retetele | SUPE/CIORBE

VARIANTE MENIU

toate retetele | VARIANTE MENIU

RETETE PESTE

toate retetele | RETETE PESTE

SALATE/ALTE MANCARURI

toate retetele | SALATE/ALTE MANCARURI

RETETE DE POST

toate retetele | RETETE DE POST

APERITIVE

toate retetele | APERITIVE

BAUTURI

MENIU DE PASTI

MENIU DE CRACIUN

  • jucarii handmade