DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Ciuperci umplute de post

Vă propun astăzi o rețetă delicioasă de ciupercuțe umplute la cuptor, însă de data aceasta în variantă de post. Se poate jongla cu rețeta aceasta, eu vă dau însă rețeta pe care am făcut-o și care nouă ne-a plăcut foarte mult.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de Marți

Ingrediente:

-10-12 ciuperci champignon din cele mai mari

- 1 ½ lg pastă de roșii

- 1 lg fulgi de drojdie

- 50 g cașcaval vegetal ras (sau cașcaval degresat dacă nu țineți post)

- sare de himalaya, piper

- mărar verde

Preparare:

Se spală ciupercile și apoi cu grijă de îndepărtează piciorușele.

Tocați mărunt piciorușele, adăugați pasta de roșii, fulgii de drojdie, trei sferturi din cașcavalul ras, plus condimentele și amestecați bine. Adăugați o parte din mărarul verde tocat mărunt.

Umpleți ciupercile cu această compoziție, presărați cu cașcavalul rămas și introduceți-le in cuptorul încins.

Le lăsați la cuptor până se rumenesc și considerați că sunt gata! Presarati restul de verdeata si le consumati ca atare.

Poftă bună!

 

Print Friendly
Digital T-Agency
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 2 + 20 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)