DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Caserola cu pui si ou

O rețetă foarte gustoasă pentru zilele de atac sau pentru PP (deci și joia sfântă). Rețineți însă, ca aceasta este o rețetă care poate și preparată și consumă și de persoanele care nu sunt la dietă.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-1 piept de pui sau 2 pulpe superioare fără piele

- 150 g iaurt degresat

- 2 ouă

- sare, piper, boia, oregano

Preparare. Tăiem carnea de pui în bucăți pe care le condimentăm. Punem carnea într-o tigaie antiaderentă încinsă și o lăsăm la foc mediu 5-7 minute până devine carnea albă. Turnăm apoi carnea într-o caserolă (rezistentă la temperaturi mari) sau folosim 2 caserole mai mici (așa am făcut eu).

Turnăm deasupra cărnii iaurtul și spergem oul/ouăle peste. Presărăm oregano deasupra și introducem caserola în cuptorul încins la 180 și păstrm la copt până se face oul (20 minute aproximativ).

Se consumă ca atare, fiind o masă sățioasă și gustoasă pentru zilele de atac și PP.

Poftă bună!

Print Friendly
Growth Agency
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

Calculator calorii zilnice

S-ar putea sa iti placa si:
  • Cursuri web design acreditateCursuri grafica acreditate
    Calculator calorii zilnice
    Promovare google ads

CATEGORII RETETE

DULCIURI

toate dulciurile | retete-dukan.ro

MANCARURI CU PUI/CURCAN

toate retetele | MANCARURI CU PUI/CURCAN

MANCARURI CU VITA

toate retetele | MANCARURI CU VITA

PAINE/PIZZA

toate retetele | PAINE/PIZZA

SUPE/CIORBE

toate retetele | SUPE/CIORBE

VARIANTE MENIU

toate retetele | VARIANTE MENIU

RETETE PESTE

toate retetele | RETETE PESTE

SALATE/ALTE MANCARURI

toate retetele | SALATE/ALTE MANCARURI

RETETE DE POST

toate retetele | RETETE DE POST

APERITIVE

toate retetele | APERITIVE

BAUTURI

MENIU DE PASTI

MENIU DE CRACIUN

  • jucarii handmade