DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Chec cu scortisoara

Astăzi vă propun un desert simplu, gustos și rapid de făcut. Conține unul din ingredientele mele preferate, și anum scorțioșoara. Sper sa îl încercați și să vă placă și vouă la fel de mult.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-3 ouă

- 4 lg tărâțe de ovăz (de preferat măcinate)

- 2 lg tărâțe de grâu

- 6 lg lapte praf degresat

- îndulcitor după gust

-2 lg iaurt degresat

- 2 lgt scorțișoară

- 1 lgt ness (optional)

- ½ lgt praf de copt

Preparare. Separăm albușurile de gălbenușuri și le batem cu puțină sare spumă tare cu mixerul. Gălbenușurile le amestecăm cu iaurtul și le turnăm încet peste spuma de albușuri. Oprim mixerul și adăugăm pe rând ingredientele uscate (tărâțele, laptele praf degresat, îndulcitorul, scorțișoara, ness-ul, praful de copt). Amestecăm încet compoziția de sus în jos.

O turnăm într-o tavă de chec și o dăm la cuptorul încins la 180 grade circa 30-35 minute (testul cu scobitoarea).

Poftă bună!

p.s. vă aduc aminte că tărâțele de grâu sunt permise din atac, 1 lgt/zi, buune pentru digestie și de asemenea, laptele praf degresat este permis din atac, dar limitat la 3 lg/zi.

Print Friendly
Growth Agency
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

Calculator calorii zilnice

S-ar putea sa iti placa si:
  • Cursuri web design acreditateCursuri grafica acreditate
    Calculator calorii zilnice
    Promovare google ads

CATEGORII RETETE

DULCIURI

toate dulciurile | retete-dukan.ro

MANCARURI CU PUI/CURCAN

toate retetele | MANCARURI CU PUI/CURCAN

MANCARURI CU VITA

toate retetele | MANCARURI CU VITA

PAINE/PIZZA

toate retetele | PAINE/PIZZA

SUPE/CIORBE

toate retetele | SUPE/CIORBE

VARIANTE MENIU

toate retetele | VARIANTE MENIU

RETETE PESTE

toate retetele | RETETE PESTE

SALATE/ALTE MANCARURI

toate retetele | SALATE/ALTE MANCARURI

RETETE DE POST

toate retetele | RETETE DE POST

APERITIVE

toate retetele | APERITIVE

BAUTURI

MENIU DE PASTI

MENIU DE CRACIUN

  • jucarii handmade