DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Supa de pui dreasa pentru atac si PP

Pentru că mulți dintre voi își doresc o supă/ciorbă în atac sau la PP vă propun această variantă. Este o rețetă care se potrivește perfect acestor zile mai dificile din timpul dietei. Sper sa vă ajute.

Faza Atac, Croaziera (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Porții – 3

Ingrediente:

- 1/2 piept de pui + 1 ciocanel de pui (asta am pus eu, voi puteti sa puneti doar piept de pui sau doar ciocanele), important e sa fie fără piele

- 1 ceapa

- 2 catei de usturoi

- 3-4 linguri de quark sau 1 cutie iaurt degresat

- 2 galbenusuri

- tarhon in otet (opțional)

- pătrunjel verde tocat (circa 2 lg)

Se curata copanelul de piele și grăsime si se pune impreuna cu pieptul și ceapa la fiert in 1,5 litrii de apa. Intre timp curățăm usturoiul și îl pisăm foarte bine cu putina sare. Preparam si quarkul împreună cu gălbenușurile de ou.

Dupa ce sa fiert carnea dăm focul la minim. Luați câte un polonic de supă și puneți-o peste amestecul de quark și gălbenușuri și omogenizați. Repetați operaționea pentr ca să ajungeți la aceeași temperatură cu supa din oală. Apoi luați amestecul și îl turnați încet în oala cu ciorbă (să fiți atenți să nu se adune, de-asta trebuie sa nu fie foarte fierbine ciorba cand puneti quarkul cu galbenusurile). Adaugati sare si piper. Mai dați un clocot și opriți focul.

Tot ce mai trebuie este sa adaugati usturoiul pisat, tarhonul în oțet (puteti sa puneti si otetul sa o acriti putin) si să adaugați patrunjelul verde tocat mărunt.

Pofta bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: