DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Cum decoram masa de Craciun

1_DSC0004 (6)

Pentru fiecare dintre noi masa de Craciun înseamnă mai mult decât mâncare. Înseamnă bucuria de a serba nașterea mântuitorului Isus Hrisos, un motiv pentru a fi alături de cei dragi din familie și de a ne bucura unii de alții.

Este un bun motiv de a ne arăta prețuirea față de cei din familie și recunoștința că pentru încă un an am fost din nou împreună. Ce motiv bun de sărbătoare, nu-i așa?

Cum pregătim însă masa de Crăciun?

Trebuie să acordăm la fel de multă atenție precum și restului casei. Piesa centrală a mesei poate fi o coroniță de brad decorată. Nu trebuie să lipsească de asemenea lumânările, însă trebuie să fiți atenți ca acestea să nu fie așezate în sfeșnice prea înalte astfel încât să nu vă vedeți cu musafirii din cauza lor.

Fața de masă va fi cu siguranță una de sărbătoare (roșie în cele mai multe situații sau albă cu  napron roșu) cu farfuriile asortate. Alegerea șervețelelor trebuie făcută în funcție de tipul și culoarea veselei (este de preferat să folosiți șervețelele din bumbac, eventual de culoare verde pentru a crea un contrast cu fața de masă și vesela).

Tacâmurile potrivite pot adăuga mai mult farmec mesei tale de Crăciun. De obicei păstrăm în cutii pentru evenimente speciale tacâmurile mai frumoase, poate chiar din argint sau cu motive decorative, așa că este cazul să le folosim pentru masa noastră.

Mai adaugă decorului pahare colorate, globulețe verzi sau roșii și panglici fine care să înfășoare lejer șervetelele sau sfeșnicele și vei obține un decor minunat pentru masa de Crăciun!

Iata cateva idei:

 

Mai multe idei găsiți aici:

http://freshome.com/2009/12/22/18-christmas-dinner-table-decoration-ideas/

Surse foto (photo source)

http://www.hometone.com/how-to-decorate-dining-table-for-this-christmas.html

http://www.decoradvisor.net/tags/evening-table-decorations/

http://www.theguardian.com/lifeandstyle/gallery/2009/dec/17/christmas-table-decorations-red

www.merledress.com

www.hgtv.com

http://thetailormaid.wordpress.com/2011/12/05/happy-ho-ho-ho-holidays/

decoration0.com

homecookingmemories.com 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: