DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Sufleu de praz si curcan

Sunt foarte multe modalitati in care se poate face un sufleu, putem combina legumele, adauga carne sau putem face sosul in diverse feluri. Astazi va propun un sufleu de praz, cu morcovi si carne de curcan.

Faza Consolidare, Croaziera

Ingrediente:

- un praz

- 1 morcov mare

- 4-5 fasii subtiri de piept de curcan

- 100 ml lapte degresat

- 1 lingurita de amidon

- condimente

- un vf de cutit de praf de copt

Cantitatile acestea le-am folosit pentru un vas de copt cu dimensiunea de 16×16 cm. Am curat si taiat in forma de bastonase lungi prazul si morcovul. Le-am asezat in vas in paralel si am adugat apoi si fasiile de carne printre. Am pus 5 linguri de apa si le-am bagat in cuptorul incins la 200 grade pentru 20 minute. Intre timp am pregatit laptele pe care l-am amestecat cu amidonul, condimentele (sare, piper, maghiran, nucsoara, ce vreti voi, dupa gust) si praful de copt.

Acest amestec il turnam peste legume si carne, uniformizam si introducem din nou in cuptor inca 25-30 minute. Il lasam sa se raceasca si il consumam ca atare!

Pofta buna!

Print Friendly
Growth Agency
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

Baticuri Fulare si esarfe elegante

S-ar putea sa iti placa si:
  • Cursuri web design acreditateCursuri grafica acreditate
    BaticuriADISAF
    Promovare google ads

CATEGORII RETETE

DULCIURI

toate dulciurile | retete-dukan.ro

MANCARURI CU PUI/CURCAN

toate retetele | MANCARURI CU PUI/CURCAN

MANCARURI CU VITA

toate retetele | MANCARURI CU VITA

PAINE/PIZZA

toate retetele | PAINE/PIZZA

SUPE/CIORBE

toate retetele | SUPE/CIORBE

VARIANTE MENIU

toate retetele | VARIANTE MENIU

RETETE PESTE

toate retetele | RETETE PESTE

SALATE/ALTE MANCARURI

toate retetele | SALATE/ALTE MANCARURI

RETETE DE POST

toate retetele | RETETE DE POST

APERITIVE

toate retetele | APERITIVE

BAUTURI

MENIU DE PASTI

MENIU DE CRACIUN

  • jucarii handmade