Tocatura de pui la cuptor
O varianta a chiftelelor este aceasta reteta de tocatura de pui la cuptor. In loc sa le facem bilute, punem carnea cu totul intr-o tava si gata reteta!
Faza Atac, Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente:
- carne de pui tocata
-ceapa rosie tocata
- condimente
-2 oua
Se pun toate in robotul de bucatarie si se amesteca bine de tot. Se poate pune si marar verde daca doriti sa fie mai aromata. Apoi se pun in forma de silicon sau vas de yena si se dau la cuptor la 200 grade timp de 40 minute. Deliciu!
buna ziua,merge si la atac?mersi
Bineinteles. Are doar alimente permise!
Va multumesc pentru minunatele retete. Acum doar ce am scos din cuptor minuea asta si mi-a iesit superb. Este foarte gustoasa. Multumesc inca o data.
Buna! Sunt in faza de croaziera si tin 5 zile PL si 5 zile PP. Maine urmeaza sa incep cele 5 zile de PP. Am o nelamurire vis a vis de ceapa din aceasta reteta. Din cate am citit pana acum ceapa este interzisa in faza de atac si implicit in zilele de PP din faza de coaziera. Sau este vorba despre cantitatea folosita? Este permisa o cantitate mai mica de ceapa?
Buna. Ceapa este permisa la atac si la PP pe post de condiment in mancarurile gatite. Asta inseamna ca poti gati cu ea (insa maxi 1 ceapa) dar nu poti sa o mananci cruda, ca atare.
Am inteles! Multumesc pentru raspuns!
Acum astept sa se dezghete carnea si o sa incerc sa vad daca imi iese.Multumesc de reteta.
Am incercat si eu reteta , este foarte buna, mie mi a placut cel mai mult ca varianta de carne tocata si am pus deasupra un mic strat de branza degresata amestecata cu ou , a format o crusta delicioasa :* multumesc pentru idei , totul este sa gatesti des !
Te pup Sorina!
foarte buna reteta asta, recomand tuturor. dupa gustul meu, am pus foarte multa verdeata , si ceva ceapa, apoi si ale condimente, printre care am exagerat putin cu curry-ul pt ca il iubesc…
este foarte buna. mersi pentru idee
:*
Buna, daca inlocuiesc carnea de pui cu muschi de vita are ceva?
Nu are nimic