DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Pastrav cu legume la cuptor

Zic sa diversificam. Sa mai mancam si un pic de peste ca e sanatos si delicios. De data asta avem pastrav, data viitoare incercam si altceva.

Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

- 2 bucati file de pastrav

- 1/2 dovlecel

- 1/2 ardei gras rosu

- 1 ceapa sau praz

- 1 morcov (sau 1/2 vanata)

- condimente

Fileul de pastrav il aranjam pe o folie de aluminiu. Eu am pus intre si hartie de copt, sa nu stea direct pe aluminiu. Il condimentam cu sare sau condiment pentru peste si punem peste legumele taiate bucati mai mari (se vede in poza) si niste sare. Apoi punem din nou deasupra o bucata de hartie de copt si folie de aliminiu si indoim bine de tot capetele foliei astfel incat sa nu curga zeama din interior.

Il bagam la cuptorul incins la 180 grade si il lasam maxim 1 ora. Le scoatem pe farfurie si gata, avem un pranz sau o cina sanatoasa si gustoasa!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: