DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Pui cu paprika

Când ai acasă un copil este foarte important să diversifici cât mai mult rețetele pentru ca altfel se plictisește și îți dă bătăi de cap. Așa că încerc să îi gătesc mai multe variante de rețete, iar acest lucru se suprapune cu extinderea rețetarului din dotare.

Așa că astăzi vă ofer o rețetă foarte simplă pentru toată familia. rețetă foarte simplă pentru toată familia. Se pregătește rapid și se poate combina cu mai multe garnituri (piure de cartofi, orez etc. ). Atenție însă, garniturile menționate sunt doar pentru cei care nu țin dieta. În cazul în care urmați dieta dukan îl consumați ca atare.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-4 pulpe superioare de pui

-2 cepe roșii

- 3-4 roșii

- 2 căței de usturoi

- 3 lgt paprika

- 1 lgt ulei de măsline

-200 ml supă de pui (sau apă)

- sare, piper

Preparare. Punem bucățile de pui condimentate cu sare și piper într-o tigaie antiaderentă încinsă și le lăsăm la foc mediu 5-7 minute până devine carnea albă. Le scoatem din tigaie pe o farfurie. În aceeași tigaie puneți uleiul de msăline, ceapa tăiată julien, usturoiul tăiat bucăți și paprika și le sotăm 2-3 minute.

Adăugăm apoi roșiile tăiate, supa de pui și punem înapoi în tigaie și puiul. Lăsăm la fiert cu capac. Dacă mai e cazul pe parcurs mai adăugați supă de pui sau apă. Lăsați să fiarbă la foc mic cel puțin jumătate de oră.

Poftă bună!

 

 

 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: