Ficatei de pui
Faza Atac, Croaziera (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente:
- 500 grame ficatei de pui
- condimente
Nu e o reteta in adevaratul sens al cuvantului dar o trec aici pentru idei.
Ficateii i-am pus in tigaie la prajit si dupa ce s-au rumenit pe ambele parti am pus un pic de apa si capacul la cratita. I-am lasat pana a mai scazut apa (daca e cazul se repeta operatiunea) si gata! Ar merge perfect cu o garnitura de legume la aburi (eu nu am avut) sau un piure de broccoli, conopida!
In faza de atac, pot sa folosesc mujdei de usturoi? La ficatei, la pieptul de pui? multumesc
Delia, poti insa nu poti freca usturoiul cu ulei.
in ce se prajesc ficateii, daca nu e voie ulei? ms
In nimic. In tigaie f putin (dar sa fie o tigaie antiaderenta).
Asta fac de cate ori nu prea am chef de gatit!
Se fac rapid si sunt foarte buni! Eu ii combin cu mustar!