Ardei umplut
Dap, ati citit bine, ardei umplut, la singular. Ce ne facem daca avem pofta de ardei umpluti, dar nu avem timp si ingrediente necesare pentru reteta clasica? Facem unul singur, hai doi.:)
Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente:
- 2 ardei grasi rosii
- 200 grame de carne tocata (pui, curcan, vita)
- o ceapa mica
- condimente
Am dat ceapa prin razatoarea cea mica si am scurs-o de zeama. Apoi am adaugat carnea tocata, sare si piper. Se poate pune si o lingurita de pasta de rosii daca vreti. Apoi am umplut ardeii (la care evident am scos cotorul si samburii) si i-am pus intr-o tava, in picioare, pe hartie de copt. I-am bagat in cuptorul incins la 180 de grade si i-am tinut cca 25-30 min (ai mei au fost cu carne de pui). Va dati seama voi cam cat sa ii lasati Cam asta e toata smecheria. Ei se fac in sucul lor propriu si ies foarte buni la gust.Ii puteti manca cu turtite.
Atentie atunci cand ii scoateti sa nu va frigeti cu sucul care poate sa curga din ei!
Eu am facut 2 ardei cu carne de vita, doar ca m-am abatut putin de la reteta, am pus si 2 ciupercute in amestecul de carne, au iesit divine
!
E ok si cu ciuperci, pentru ca ele sunt permise. E o idee f buna!
Ce branzica e deasupra? Pare delicioasa
E o branza feliata Fitness de la Hochland! De exp se gaseste in Real!
branzica e de decor,nu_i asa?sau esti la consolidare?in croaziera avem voie 1 ,2 felii puse pe pizza de ex?
Daaa…e de decor! Nu e trecuta in continut
. O pot consuma eventual pe cea slab degresata doar cei de la consolidare!
se poate manca salata de ardei copti? doar cu putin ulei de parfina si putin otet?
Se poate. Daca ai rabdare o sa urc eu reteta in cateva zile