Rulada din piept de pui cu sunca
Faza Atac, Croaziera (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente:
-2 bucati piept de pui
-3-4 felii de sunca slaba de pui sau curcan
- iaurt
-1 ou
- sare, piper
-marar verde
Am batut bine pieptul de pui (am avut din pacate unul mic). Cand a fost suficient de subtire am pus un strat nu foarte gros de iaurt, marar, sare, piper iar apoi feliile de sunca. Am rulat-o si prins-o cu scobitori apoi am pus-o in vasul de yena. Cand a fost aproape gata am turnat peste un ou amestecat cu iaurt si l-am mai lasat in cuptor pana a fost gata.
sau
separat am batut un ou (l-am pus in interior si nu peste) cu 2 lg iaurt, am pus sunca taiata bucatele (si nu felii ca mai sus) si marar, am turnat peste pieptul batut si l-am rulat. Yummyy!
[...] Se dau la cuptor (170-180 grade) pentru cca 30 minute. Se pot consuma ca atare sau in combinatie cu rulada de pui , frigarui sau un [...]
Buna!
as vrea sa stiu ce sunca putem folosi, de unde o cumpar caci am cautat si nu am gasit pt dieta. Merci
Eu folosesc in general sunca de curcan. Gasesti in hypermarketuri. Dar nu intreba de sunca degresata ca asa nu o sa gasesti
. Ia sunca cea mai slaba de pui sau de curcan pe care o gasesti.
Buna,
Sun la faza de atac si vreau sa incerc reteta, dar in interior as vrea sa pun branza degresata DELACO – 0,2 % grasime, amestecata cu marar. Este permis ?
Multumesc
Da
se poate face si la microunde?
Nu am incercat