DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Friptura de vita cu sos de ardei

Friptura e un fel de mancare foarte usor si rapid  de facut si de accea avem tendinta in dieta sa ne facem des o bucata de pui, curcan sau vita la gratar. De data asta, la friptura de vita am facut si un sos de ardei gras rosu, care i-a dat o savoare aparte.

Faza Croaziera, Consolidare

Ingrediente:

- o bucata de antricot de vita

- 1 ardei gras rosu

- 1 lingura sos de soia

- sare si piper

Incingem bine gratarul si punem bucata de carne de vita si o tinem cate 10 minute pe fiecare parte. Eventual dupa aceea, o scotem, o taiem in 2-3 bucati mai mici si o mai tinem putin pe gratar. Cand e gata o scoatem in farfurie si ne ocupam si de sosul de ardei.

In wok punem 1 lingura de sos de soia impreuna cu 2-3 linguri de apa si apoi adaugam ardeiul gras taiat cubulete. Ii tinem pe foc cca 10-15 min la foc mic, invartind constant. La sfarsit adaugam sare. Apoi il punem in blender si il blenduim pana se face pasta.

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: