Fajitas cu pui
Recunosc ca am fost putin sceptica la inceput cu aceasta reteta. Un fajitas pentru dieta Dukan parca nu suna la fel cu unul original. Dar rapiditatea cu care a fost mancat m-a convins ca a iesit delicios. M-as bucura sa aflu ca ati incercat reteta si poate, de data asta lasati si comentarii cu privire la reteta
Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente pentru amestec:
- 1 ceapa medie
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben sau verde
- jumatate de piept de pui taiat fasii subtiri
- sare, piper, boia iute
Se taie ceapa julien, cat de subtire se poate, la fel si ardeii. Intr-o tigaie de teflon se pun cele 3 picaturi de ulei tolerate si in croaziera (de fapt e ca si cum nu ati pune). Se pune ceapa in tigaie si dupa 3-4 minute se adauga ardeii taiati fasii subtiri.
Mai lasam asa 3-4 minute apoi adaugam si carnea. Nu uitati ca trebuie sa amestecati mereu ca sa nu se arda. Cand s-a albit putin carnea turnam jumatate de cana de apa si punem capacul. Mai amestecam din cand in cand in tigaie. Ulterior punem sarea, piperul si boiaua de ardei iute (in functie de cat de picanta vreti sa fie). Cand apa a scazut si ardeii s-au inmuiat suficient se opreste si se pastreaza in tigaie cu capacul pus.
Intre timp pregatim si tortilla.
Ingrediente pentru torilla:
- 2 oua
- 1 lingura Maizena
- sare
Se bat bine ouale si se adauga Maizena si sarea. Se toarna in tigaia de teflon incinsa, sub forma unei clatite. Se lasa pana se desprinde de tigaie si apoi se intoarce pe partea cealalta. Cand e gata punem compozitia si o invelim cu torilla si …Pofta buna!
[...] Citeste reteta : Fajitas cu pui – Click AIci [...]
foarte bun!
tin de 2 luni (si 10 kg) dukan, dar n-am stiut de site ul asta.
e cea mai buna chestie pe care am mancat-o in aceste 2 luni.
eu am pus intai ceapa si pieptul de pui pe dry cooker si ardeii i-am pus mai tarziu, pt ca nu-mi plac f moi, dar sunt convinsa ca si varianta originala e la fel de yummy.
Bine ati venit. Atunci puteti incerca cat mai multe retete
buna,as vrea sa incerc si eu reteta asta dar am on nelamurire,in loc de Maizena eu am Gustin,e ok?si daca se poate sa imi spuneti in mod normal cat Gustin avem voie pe zii,e aliment tolerat?va multumesc
Amidon si Maizena e acelasi lucru! E voie o lingura pe zi!
eu am o alta intrebare… avem voie amidon si in zilele PP la croaziera? multumesc
Bineinteles. Toleratele sunt ptr ambele variante (PP si PL)
multumesc mult,am incercat deja cateva retete si sunt superrr bune.la aceasta reteta din pacate nu mi-a iesit clatita,in mod normal trebuia sa iasa doua dar eu am facut una ca am o tigaie teflon cam mare ca diametru si a iesit cam grosuta:( asta e,mai incercam
Musai mai incearca deoarece iese tare buna!
facut,mancat= excelent,sar”na pt masa!!!!!!
Sa iti fie de bine!
As fi foarte recunoscatoare daca mi-ati spune ce este’”maizena”,si unde se gaseste!Multumesc!
Scuze am vazut despre ce este vorba!
:*
Azi am facut si eu,insa cu pulpe de pui. L-am devorat pur si simplu. Multumesc
Excelent. In sfarsit o reteta unde nu trebuie sa gasesc echivalenti (nu stau in Romania). Chiar o incerc in weekend.
:* Ai incercat-o?
ce este MAIZENA?
amidon de porumb
Superb!! Am facut reteta si pt sotul meu..a mancat pe nerasuflate..multumesc pt retete..nu cred ca m-as fi tinut de dieta fara diversitatea de aici!:)
Te pup draga mea si iti multumesc ca urmaresti site-ul. Ma bucur ca va plac retetele mele :*