DIETA DUKAN/UTILE

Bulete neserioase cu branza

Salutare națiune!

A venit și 2015! Să-l primim și cu bune și cu rele! Să sperăm că mai mult cu bune.

Poate cu kilograme mai puține, cu sănătate mai multă sau cu iubiri mai mari. Fiecare după cum poftește și după cum i se nimerește.

Începutul de an înseamnă pentru unii și începutul dietei. Și ca să vă fie mai ușor astăzi vă propun o rețetă simplă de tot de bulete cu brânză. Ele sunt perfecte pentru faza de atac a dietei dukan, dar și ca aperitiv pentru cei care nu sunt la dietă! Pentru cei care încă nu aveți făină de konjac se poate încerca și varianta fără AICI. Îmi plac cu făină deoarece nu se turtesc după ce le scoatem din cuptor.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de Luni

Ingrediente:

-250 g brânză degresată

- 150 g iaurt grecesc degresat

- 1 ou

- 1 lgt făină konjac

-4 lg tărâțe de ovăz

- sare de himalaya

- ierburi aromate (oregano, rozmarin, praf de usturoi etc.)

Preparare:

Asta e partea mea preferată, iar în cazul acesta e nevoie doar de un vas și o lingură. Punem toate ingredientele grămadă și omogenizăm compoziția.

Lăsăm la frigider circa 15 minute, eventual mai amestecăm din când în când.

Scoatem din frigider și cu lingura punem compoziția pe foaia de copt în tavă.

Se pune tava în cuptorul încins la 180 de grade și se coace circa 10-15 minute până se rumenesc.

Rapide și gustoase! Se consumă reci!

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

10 Responses to Bulete neserioase cu branza

  1. Claudia spune:

    Pot face cu 2 linguri ovaz,1 lg grau si una psyllium?

  2. Anca spune:

    Sunt foarte bune. Se fac repede si sunt perfecte pentru zilele de PP. Eu le-am facut si cu putina sunca. Multumim de reteta.

  3. Alina spune:

    Buna si La Multi Ani!

    Spune-mi te rog, faina aceasta konjac este la categoria alimentelor “permise”/ “tolerate” in anumite cantitati in faza de atac, ca si amidonul, de exemplu?

    Multumesc!

  4. Daniela spune:

    In loc de faina konjac pot folosi amidon şi cât?

  5. georgiana spune:

    Fara faina nu se poate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 30 + 32 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)