DIETA DUKAN/UTILE

Caserola cu branza si pastrama de pui

Mie îmi place să testez variante care se pregătesc ușor. Iar aceste caserole se prepară foarte repede și le poate pregăti și cine nu este experimentat în ale bucătăriei. În plus, aceste variante propuse de mine pot fi consumate și în zilele de atac sau PP ale dietei dukan.

Cu toate acestea, sper ca aceste rețete să fie încercate și de cei care nu sunt la dietă!

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de Luni

Ingrediente:

-250 g brânză degresată

- 100 g pastramă de pui afumată (eu am avut o pulpă)

- 1 fir ceapă verde (permisă ca și condiment)

- 1 gălbenuș

- sare, piper, oregano

- cașcaval degresat ras

Preparare:

Pastrama și ceapa verde se taie mărunt. Se pun într-un vas împreună cu restul ingredientelor (mai puțin cașcavalul).

Turnăm compoziția într-un vas de yena sau o formă de silicon (maxim 15 cm în diametru).

Introducem în cuptorul încins la 180 de grade și lăsăm circa 30 minute.

Presărăm apoi cașcavalul ras și mai lăsăm în cuptor 10-15 minute.

Se consumă rece sau caldă după preferințe!

Poftă bună!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

4 Responses to Caserola cu branza si pastrama de pui

  1. Catia spune:

    Gatit… Mincat ieri la prinz… Super Deliocios! Mersi frumos de retete minunate!

  2. vrinceanu gabi spune:

    Unde se poate găsi cascaval degresat? Ce producator il face? Mulțumesc mult pentru sfat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 24 + 6 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)