DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Caserola cu pui, ou si iaurt

Rețeta aceasta se pretează foarte bine zilelor de atac și celor de PP din dieta dukan, dar poate fi preparată și de cei care nu sunt la dietă bineînțeles. În plus este foarte ușor de făcut și nu necesită cunoștințe foarte sofisticate în ale bucătăriei.

Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-1 piept de pui tăiat fașii de circa 2 cm grosime

- 2 albușuri

- 250 g iaurt grecesc degresat

- 50 g cașcaval degresat

-sare, piper

- ierburi aromate

Preparare:

Bucățile de piept de pui se așează într-un vas rezistent la cuptor și se condimentează cu sare și piper (pentru cine dorește să se gătească mai repede se poate găti puiul în tigaie până devine alb și apoi se pune în caserolă).

Albușurile se amestecă cu iaurtul și se toarnă peste pui. Se adaugă deasupra cașcavalul ras și ierburile aromate. Se introduce caserola în cuptorul încins la 180 grade și se lasă circa 30-40 minute până se rumenește și cașcavalul. Se consumă cald.

Poftă bună!

p.s. opțional se pot pune între bucățile de pui și bucăți de piept de pui afumat.

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: