DIETA DUKAN/UTILE

Chec cu somon si ton

Vă era dor de o rețetă dukan nouă pentru atac și PP? Atunci e bine pentru ca azi asta am pentru voi. Deși era stivuită de mult în laptop, abia acum i-a venit rândul. Nu mă certați! Este ceva foarte simplu de gătit și care merge foarte bine pe post de aperitiv sau de luat la pachet.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Porții pentru 2 zile

Ingrediente:

-3 ouă

- 4 lg de tărâțe măcinate mai fin

- 1 lg de branză degresată

- 2 fire de ceapă verde (folosim doar partea verde)

- o cutie mică de ton în suc propriu (200 g) pus la scurs

-4 felii de somon fume

- 1 lgt de praf de copt

- sare, piper, chilli

Separăm gălbenușurile de albușuri. Gălbenușurile le amestecăm cu brânza degresată și cu tărâțele de ovăz. Albușurile le batem cu puțină sare spumă tare. Intergăm albușurile în compoziția de gălbenușuri. Adăugăm praful de copt, sarea, piperul și chilli.

Tonul scurs de apă/suc îl turnăm în compoziție, iar somonul îl rupem bucăți mai mici. Adaugam si ceapa verde taiata.

Amestecăm compoziția și o turnăm în tava de chec (9×22 cm). Introducem în cuptorul încins la 180 de grade și lăsăm circa 30-35 minute.

Se consumă rece!

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

14 Responses to Chec cu somon si ton

  1. Ruxandra spune:

    Imi place la nebunie reteta asta! E a 3-a oara azi cand o fac ♥

  2. robu bianca spune:

    Imi spuneti va rog si mie cata paine de tarate este permis sa mananci pe zi ?

  3. robu bianca spune:

    Va rog sa imi ziceti cata paine de tarate se poate manca la faza de atac pe zi?

  4. tania spune:

    foarte buna, in loc de somon am pus pui si ceapa si a iesit extraordinar. Multumim pentru reteta:D

  5. Vivienne spune:

    E o nebunie!!toata lumea l-a adorat :D cand m-au întrebat reteta,i-am îndrumat aici!:*

  6. Cristina spune:

    Astazi l-am facut,e foarte foarte bun! Felicitari pentru retete!

  7. Elens spune:

    Buna, am putea folosi doar albusul de la oua? Am depasit cantitatea de oua pe saptamana asta.
    Multumesc mult.

  8. Gabri spune:

    Buna, in loc de tarate pot folosi faina de Konjac si daca da ,ce cantitate.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 15 + 16 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)