DIETA DUKAN/UTILE

Cheesecake marmorat

Din nou o rețetă simplă de cheesecake. Mi se pare una dintre cele mai simple rețete, dar foarte gustoase în același timp. Motiv pentru care îl fac deseori în diverse variante. Până acum v-am dat varianta simplă, varianta cu lămâie, cea cu fructe, iar acum e rândul celei cu cacao. Rețeta poate fi făcută începând cu faza de atac dacă aveți cacao degresată total (așa cum este cea de la produsele oficiale a lui Dukan), dacă nu se consumă începând cu croaziera.

Faza Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-500 g brânză degresată

- 150 g iaurt grecesc degresat

- 2 ouă

- 1 lgt cacao degresată

- 2 lgt ness

- 1 esență de vanilie

- 4-5 lg îndulcitor/zahăr (după gust)

Preparare:

Amestecăm brânza (eu am amestecat o brânză de vaci mai dură cu una mai cremoasă) cu iaurtul, ouăle și îndulcitorul. Omogenizăm compoziția bine de tot apoi împărțim compoziția în două vase: într-unul adăugăm vanilia, iar în celălalt punem cacaua și nessul.

Turnăm în tavă compoziția de vanilie, apoi deasupra o adăugăm și pe cea cu cacao. Cu coada unei lingurițe amestecăm cele două compoziții.

 Dăm tava la cuptor și coacem cheesecake-ul circa 40-45 min. Lăsăm la răcit și îl consumăm ca atare. Delicios!

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

3 Responses to Cheesecake marmorat

  1. ioana spune:

    buna. intrebare: daca nu folosim cacao, si punem inlocuitor, sau esente,,,se poate face aceasta reteta si in faza de atac? multumesc

  2. Ina spune:

    Buna seara!
    Am incercat reteta dvs, din pacate fara succes. Prima data am folosit o forma speciala de tort, s-a scurs o cantitate semnificativa de apa din forma, iar rezultatul nu a semanat nici pe departe cu imaginea dvs, iar nici gustul nu a fost bun (am folosit stevia lichida, care a lasat si amareala). A doua data, am folosit un vas de yena si am inlocuit stevia lichida cu indulcitor praf, in speranta ca va schimba consistenta, insa desi am tinut la cuptor 180 grade timp de peste o ora, in vas a ramas iar lichid mult… Nu stiu ce se intampla, as aprecia o parere sau o sugestie.
    Va multumesc anticipat pentru un raspuns, cat si pentru retetele postate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 24 + 34 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)