DIETA DUKAN/UTILE

Dovlecei pane

Dacă vă plac dovleceii atunci puteți încerca această rețetă, mai ales pe post de garnitură la carne. Se pregătește ușor, coptul durează mai mult, dar nu ne solicită atenția și asta e foarte ok.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-1 dovlecel

- 1 ou

- 1-2 lg brânză degresată

 - 2 lg tărâțe de ovăz

- 1 lg amidon de porumb

- sare, piper, oregano, usturoi praf etc.

Preparare. Se amestecă mai întâi oul cu brânza degresată, iar apoi se adaugă ingredientele uscate și se omogenizează. Dovlecelul se spală (se poate curăța de coajă) și se taie felii subțiri de maxim 1 cm grosime. Se tăvălesc feliile de dovlecel prin compoziția pregătită și se adaugă fie în tava de silicon, fie pe hârtie de copt.

Se introduc în cuptorul încins la 180 grade și coc circa 20 minute (sau până prind o culoare arămie). Merg de minune cu un grătar de pui, pui stifado etc.

Poftă bună!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

4 Responses to Dovlecei pane

  1. Claudia spune:

    Buna,

    Crezi ca ar merge sa-i pregatesc la dry cooker sau e musai la cuptor?

    Mersi mult.

  2. Anamaria spune:

    Cu ce as putea sa înlocuiesc taratele de ovăz? Le-am folosit in alta reteta! Pesmetul nu e permis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 11 + 8 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)