DIETA DUKAN/UTILE

Drob de pui

Greu m-am urnit sa fac reteta asta de drob de pui. Ba uitam sa iau una, ba alta si uite asa am tot amanat sa il fac. Nu este un drob de pui doar pentru dieta Dukan, este o varianta de drob mai light, care nu contine prajeli, deci va recomand sa o incercati. Din nou degustator sef a fost sotul meu. Ma avertizase ca nu se da in vant dupa drob, dar cand l-a gustat nu s-a mai putut opri si am ras amandoi.

Faza  Atac, Croaziera, Consolidare

Portie ptr 2 zile

Ingrediente:

- 600 gr pipote+inimi de pui

- 400 gr ficat de pui

- o legatura ceapa verde (5 fire)

- 1/2 legatura marar verde

-1/2 legatura patrunjel verde

- 2 oua de gaina

- 3 oua de prepelita fierte (pot fi si de gaina) – optional

- sare, piper dupa gust

Se curata bine de tot de grasimi pipotele si inimile si se pun la fiert. Intr-o oala separata fierbem si ficatul. Cand s-au fiert ambele le lasam 5 minute sa se raceasca apoi le punem impreuna in blendar si le blenduim pana devin pasta. Apoi adaugam peste ele ceapa verde taiata marunt, mararul, patrunjelul, ouale crude si condimentele si mai blenduim odata pana se omogenizeaza si acestea. Trebuie sa iasa o pasta destul de fina (nu imi place sa simt bucati prin el). Apoi intindem un strat in tava de silicon (a mea e de 9 cm/23 cm) apoi adaugam oale fierte intregi si punem restul de compozitie peste.

Uniformizam si o introducem in cuptorul incins la 180 grade unde o tinem 50-60 minute.

Dupa ce il scoateti din cuptor il mai lasati un pic in tava la racit, apoi il scoateti. Se tine in frigider si se consuma rece.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly