DIETA DUKAN/UTILE

Drob de pui

Greu m-am urnit sa fac reteta asta de drob de pui. Ba uitam sa iau una, ba alta si uite asa am tot amanat sa il fac. Nu este un drob de pui doar pentru dieta Dukan, este o varianta de drob mai light, care nu contine prajeli, deci va recomand sa o incercati. Din nou degustator sef a fost sotul meu. Ma avertizase ca nu se da in vant dupa drob, dar cand l-a gustat nu s-a mai putut opri si am ras amandoi.

Faza  Atac, Croaziera, Consolidare

Portie ptr 2 zile

Ingrediente:

- 600 gr pipote+inimi de pui

- 400 gr ficat de pui

- o legatura ceapa verde (5 fire)

- 1/2 legatura marar verde

-1/2 legatura patrunjel verde

- 2 oua de gaina

- 3 oua de prepelita fierte (pot fi si de gaina) – optional

- sare, piper dupa gust

Se curata bine de tot de grasimi pipotele si inimile si se pun la fiert. Intr-o oala separata fierbem si ficatul. Cand s-au fiert ambele le lasam 5 minute sa se raceasca apoi le punem impreuna in blendar si le blenduim pana devin pasta. Apoi adaugam peste ele ceapa verde taiata marunt, mararul, patrunjelul, ouale crude si condimentele si mai blenduim odata pana se omogenizeaza si acestea. Trebuie sa iasa o pasta destul de fina (nu imi place sa simt bucati prin el). Apoi intindem un strat in tava de silicon (a mea e de 9 cm/23 cm) apoi adaugam oale fierte intregi si punem restul de compozitie peste.

Uniformizam si o introducem in cuptorul incins la 180 grade unde o tinem 50-60 minute.

Dupa ce il scoateti din cuptor il mai lasati un pic in tava la racit, apoi il scoateti. Se tine in frigider si se consuma rece.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly

24 Responses to Drob de pui

  1. violeta elena spune:

    buna…este un deliciu acest drob..eu il fac de ceva ani deja pentru ca nu imi place drobul din organe de porc.. :-P multumesc pentru toate sfaturile pe care le oferi..ai avut o idee excelenta cu acest blog. Felicitari !

    • admin spune:

      Multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca il gasiti util. Si noi mancam numai drob de pui, piftie de curcan, fara porc.

  2. lex spune:

    minunata reteta,o singura nelamurire am..de ce nu se poate consuma si la atac?

  3. dar inimi si pipote de pui se pot manca?

  4. cristina spune:

    eu imi mai cumpar pipote si inimi si le mananc fierte,e bine IOANA?

  5. cristina spune:

    multumesc!

  6. Betty spune:

    Esti geniala! si cu asta am spus tot! am decretat in familie, ca vom face sarbatoarea Pascala in stil Dukan anul asta :) si asta datorita tie! multumesc!

  7. carmen spune:

    Am facut si eu drobul a iesit foarte foarte bun,e nemaipomenit acest blog. Pana acum mi-au iesit toate retetele pe care le-am incercat.Multumesc

  8. robedaria89 spune:

    cate oua se folosesc de fapt??daca pui 3 in compozitie cate mai pui fierte??

    • admin spune:

      Pai scrie exact cate se folosesc. 2 parca in compozitie si cele 3 fierte daca vrei sa le pui pentru ca drobul sa arate si mai bine.

  9. robedaria89 spune:

    aha….am inteles…merci pentru ajutor si pt retetele minunate!!!

  10. eliza sandu spune:

    se pot pune organele de pui taiate nu blenduite?

  11. Andra spune:

    in loc de pipote si inimi pot pune doar ficat de pui?

  12. gaboasa spune:

    foarte bun, eu l-am facut doar din ficat de pui

  13. Alexandra spune:

    acum il am si eu la cuptor ..am facut compozitia dubla pt toata familia! multumim pt retete ! revin sa spun cum mi-a iesit ! :*

  14. elis spune:

    Il am pe lista meniului de pasti,in plus o sa pun si pulpite de pui tocate si iese mai yamy,sa aveti pofta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 3 + 27 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)