DIETA DUKAN/UTILE

Dulceata de goji

Initial vazusem mai demult reteta pe maboutiqueregimedukan, insa nu o incercasem pana acum. A iesit ok, si pot fi consumate intr-un alt mod aceste fructe nemaipomenite. Am scris despre proprietatile lor aici, sper ca ati citit.

Faza Atac, Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

Portie pentru cca 2-3 zile in Croaziera si 2 zile la Consolidare

Ingrediente:

- 8-10 lg de goji uscate

- 200-250 ml apa

- 2 lg suc de lamaie

- 2-4 lg indulcitor praf (dupa gust)

- 2 foi de gelatina

Se pun fructele de goji in apa la inmuita pentru 10 minute. Apoi adaugam  indulcitorul si sucul de lamaie si se fierb pana se inmoaie fructele de goji (apa scade). Se pun foile de gelatina la inmuiat in apa la temperatura camerei si se lasa 10 minute. Cand s-au inmuiat se toarna peste goji, se amesteca bine si apoi se toarna intr-un borcan. Se lasa si se pastreaza in frigider. Nu depasiti portia zilnica de goji recomandata in dieta Dukan (in croaziera 1 lingura pe zi la PP si 2 lg la PL sau la consolidare 3 linguri pe zi). O puteti consuma cu clatite, paine dukan, goala etc. Spor la treaba!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

19 Responses to Dulceata de goji

  1. elena spune:

    din cantitatile mentionate ti-a iesit un borcan ca cel din poza?

  2. Crengu spune:

    am facut si eu! cu 2 linguri de indulcitor clio iese ffff dulce, goji sunt si ele dulci.

    am folosit dulceata la clatite si am pus mai putin indulcitor in compozitia de clatite, ca sa balanseze :)

    si data viitoare o sa pun un pic mai multa apa, nu prea mi-a ramas sirop.

  3. Loredana spune:

    o intrebare…daca nu am foi de gelatina pot pune si la pliculet?daca da,in ce cantitate?multumesc!

  4. Gil spune:

    Cred ca acestui desert i s-ar potrivi mai bine denumirea de “Peltea de Goji”, decat cea de dulceata … Nu ?

  5. Crengu spune:

    Cam cata apa trb sa folosim in total (la inmuiat goji si gelatina)
    Eu am incercat cu 400ml
    Acum o prepar
    Sa vad ce iese

  6. gina spune:

    am facut si eu….iar la sfarsit, dupa ce a fiert am pus esenta de capsuni….a iesit delicios, cu gust si aroma de capsuni….urmeaza clatitele dukan….:P…..:D…

  7. gigi spune:

    am goji, dar nu uscate. o să încerc, sper să fie ok. :)

  8. Ghita maria alexandra spune:

    ai idee daca ar merge si o dulceata de coji de portocale, avand in vedere ca este considerata condiment, la fel ca si coaja de lamaie?
    si daca da… atunci cum crezi ca ar trebui sa fie facuta ca sa iasa ok asa dukanizata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 31 + 30 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)