DIETA DUKAN/UTILE

Fajitas cu pui

Recunosc ca am fost putin sceptica la inceput cu aceasta reteta. Un fajitas pentru dieta Dukan parca nu suna la fel cu unul original. Dar rapiditatea cu care a fost mancat m-a convins ca a iesit delicios. M-as bucura sa aflu ca ati incercat reteta si poate, de data asta lasati si comentarii cu privire la reteta :)

Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente pentru amestec:

- 1 ceapa medie

- 1/2 ardei gras rosu

- 1/2 ardei gras galben sau verde

- jumatate de piept de pui taiat fasii subtiri

- sare, piper, boia iute

Se taie ceapa julien, cat de subtire se poate, la fel si ardeii. Intr-o tigaie de teflon se pun cele 3 picaturi de ulei tolerate si in croaziera (de fapt e ca si cum nu ati pune). Se pune ceapa in tigaie si dupa 3-4 minute se adauga ardeii taiati fasii subtiri.

Mai lasam asa 3-4 minute apoi adaugam si carnea. Nu uitati ca trebuie sa amestecati mereu ca sa nu se arda. Cand s-a albit putin carnea turnam jumatate de cana de apa si punem capacul. Mai amestecam din cand in cand in tigaie. Ulterior punem sarea, piperul si boiaua de ardei iute (in functie de cat de picanta vreti sa fie). Cand apa a scazut si ardeii s-au inmuiat suficient se opreste si se pastreaza in tigaie cu capacul pus.

Intre timp pregatim si tortilla.

Ingrediente pentru torilla:

- 2 oua

- 1 lingura Maizena

- sare

Se bat bine ouale si se adauga Maizena si sarea. Se toarna in tigaia de teflon incinsa, sub forma unei clatite. Se lasa pana se desprinde de tigaie si apoi se intoarce pe partea cealalta. Cand e gata punem compozitia  si o invelim cu torilla si …Pofta buna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

22 Responses to Fajitas cu pui

  1. [...] Citeste reteta : Fajitas cu pui – Click AIci [...]

  2. Crengu spune:

    foarte bun!

    tin de 2 luni (si 10 kg) dukan, dar n-am stiut de site ul asta.

    e cea mai buna chestie pe care am mancat-o in aceste 2 luni.
    eu am pus intai ceapa si pieptul de pui pe dry cooker si ardeii i-am pus mai tarziu, pt ca nu-mi plac f moi, dar sunt convinsa ca si varianta originala e la fel de yummy. :)

  3. alice spune:

    buna,as vrea sa incerc si eu reteta asta dar am on nelamurire,in loc de Maizena eu am Gustin,e ok?si daca se poate sa imi spuneti in mod normal cat Gustin avem voie pe zii,e aliment tolerat?va multumesc

  4. alice spune:

    multumesc mult,am incercat deja cateva retete si sunt superrr bune.la aceasta reteta din pacate nu mi-a iesit clatita,in mod normal trebuia sa iasa doua dar eu am facut una ca am o tigaie teflon cam mare ca diametru si a iesit cam grosuta:( asta e,mai incercam

  5. cristina spune:

    facut,mancat= excelent,sar”na pt masa!!!!!!

  6. ADRIANA spune:

    As fi foarte recunoscatoare daca mi-ati spune ce este’”maizena”,si unde se gaseste!Multumesc!

  7. ADRIANA spune:

    Scuze am vazut despre ce este vorba!

  8. carmen spune:

    Azi am facut si eu,insa cu pulpe de pui. L-am devorat pur si simplu. Multumesc :)

  9. Lygia spune:

    Excelent. In sfarsit o reteta unde nu trebuie sa gasesc echivalenti (nu stau in Romania). Chiar o incerc in weekend.

  10. iulia spune:

    Superb!! Am facut reteta si pt sotul meu..a mancat pe nerasuflate..multumesc pt retete..nu cred ca m-as fi tinut de dieta fara diversitatea de aici!:)

  11. elena spune:

    Cantitatile de mai sus pentru cate portii sunt?
    Ajuta mult la fiecare reteta sa stim pentru cate persoane merge. :)
    Revin cu o parere dupa ce fac reteta ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 32 + 33 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)