DIETA DUKAN/UTILE

Friptura de porc la tava

Bănuiesc că la toată lumea în meniul de Crăciun se găsește și carnea de porc, gătită sub diverse feluri. Și în dieta dukan este permisă carnea de porc, cu condiția să fie mușchi fără grăsime. Pentru cine nu e convins se poate verifica în lista aceasta.

Pentru friptura de porc la tavă nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente, nici  de mare știință în ale bucătăritului.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de Luni

Ingrediente:

-4-5 bucăți mușchi/pulpă de porc

- 4-5 căței de usturoi

- sare de himalaya, piper, boia

- cimbru

- 30 ml vin alb (opțional)

- 1 lg ulei de măsline (opțional)

Preparare:

Se condimentează bucățile de carne cu sare, piper și boia și se pun tavă. Se adaugă cimbrul și usturoiul tăiat felii (de preferat să fie așezat pe bucățile de carne).

Se adaugă vinul, uleiul și apă cât să le acopere și se introduce tava în cuptorul încins la 180 de grade.

Se lasă la cuptor până mai scade apa și se rumenește

Se servește alături de garnitura preferată sau de o salată!

Poftă bună!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 33 + 13 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)