DIETA DUKAN/UTILE

Mini cheesecake cu dovleac

Mi-am luat zilele trecute 2 dovleci plăcintari și i-am pus în funcțiune. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îi coc, iar apoi cea mai mare parte i-am făcut piure pe care l-am folosit în mai multe rețete. Astăzi am să vă arăt o rețete delicioasă de cheesecake, cu umplutură fină de piure dulce cu scorțișoară.

Dacă vă place cheesecake-ul, dar și dovleacul că invit să purcedeți în bucătărie. De pregătit se pregătește în 10 minute, de copt durează circa 50-60 minute. Rezultatul…de te lingi pe degete.

Eu am făcut porție simplă, dacă vreți puteți dubla, tripla cantitățile.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de Marti

Ingrediente:

-250 g brânză cremoasă

- 1 ou

- 150 g iaurt grecesc

- 4 lg îndulcitor pudră (după gust)

- esență de vanilie

- 5 lg piure dulce de dovleac (rețeta AICI)

Preparare:

Într-un bol se bate oul, apoi se adaugă peste brânza, iaurtul , îndulcitorul și esența de vanilie. Se pune cu lingura în formele de brioșe (4-5-6 depinde ce dimensiune au și cât le umpleți) și se uniformizează.

Piureul de dovleac se pune într-un posh (sau o pungă cu unul din colțuri tăiat) și se umplu brioșele cu acesta (ca în poză).

Se introduce în cuptorul încins la 180 g și se lasă la copt circa 50-60 minute.

Se consumă reci!

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 4 + 35 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)