DIETA DUKAN/UTILE

Pizza cu sunca si ciuperci

Visezi la o pizza! O vizualizezi si iti inchipui ca musti dintr-o felie aburinda! Dar apoi iti dai seama ca esti la dieta si nu ai voie nici macar sa te gandesti la ea, ca se depune :) .

Noroc ca exista varianta de pizza dukan! La fel de proaspata, aburinda, cu sunca, ardei, sos de rosii, ciuperci. Delicioasa!

Asa cum ati vazut la cealalta reteta de pizza dukan, nu e nimic complicat!

Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

 Ingrediente pentru o portie:

Blatul

- 1 oua

- 2 linguri de tarate de ovaz

- 2 linguri de tarate de grau

- 1 lingurita drojdie la plic

- sare

Topping:

- 4-5 linguri de pasta de rosii

- sare, oregano, cimbru

- sunca de pui/jambon de curcan

- ciuperci

- branza degresata

- ardei (optional)

- cascaval light sau branza topita (optional pentru consolidare si stabilizare)

Se bat ouale si se adauga taratele, drojdia si sarea. Aluatul format, cu consistenta moale,se toarna in tava pe hartie de copt si se modeleaza in strat subtire in forma rotunda (cam 18-20 cm diametru).

Se baga in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade si se tine cca 8 minute.

Intre timp  amestecam pasta de rosii cu sarea, oregano si cimbru. Cu acest sos ungem blatul de pizza, apoi adaugam bucati de sunca de pui, ciupercile, ardeii feliati.Deasupra putem adauga branza sau cascavalul in functie de faza in care sunteti.

Mai ungem putin cu sos de rosii pe alocuri si o introducem din nou la cuptor pentru 10-15 minute.

Sa va spun cat de buna a fost? Va dati seama, dupa PP a mers ca unsa.

Pofta buna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

46 Responses to Pizza cu sunca si ciuperci

  1. Florenta spune:

    Am incercat-o si eu azi. A iesit delicioasa. Eu am mai pus si o ciupercuta

  2. Delia spune:

    oare as putea sa folosesc 4 linguri de tarate de grau la aceasta reteta ?
    nu stiu daca cumva 4 sunt prea multe la croaziera …
    as prefera sa fac ceva dulce cu cele 2 linguri de tarate de ovaz :)

    • admin spune:

      Cam mult! Portia de tarate de grau este intre 1 lg si 2 lg (ca cele de ovaz). Eu zic ca in ziua in care mananci pizza sa faci dulce fara tarate de ovaz!

  3. mihaela spune:

    la croaziera putem sari peste topping sau folosim branza degresata? mersic

  4. elena spune:

    la lidl gasiti mozzarella light

  5. Madalina spune:

    pt pizza as putea sa folosesc piept de pui afumat de la caroli? Am citit undeva ca ar fi permis! :)

  6. Cristina spune:

    In croaziera avem voie si masline?

  7. violeta spune:

    Dar la consolidare avem voie masline negre dietetice?

  8. violeta spune:

    In consolidare are cv daca depasim putin peste cele doua linguri de tarata de ovaz?

  9. violeta spune:

    Ok.am inteles

  10. koncsag Timea spune:

    As avea o intrebare.La croaziera avem voie pâine in fiecare zi?

  11. Oana spune:

    Am incercat-o cu mici adaptari si anume: am pus deasupra putina ceapa si cateva ciuperci si la final putin miez de lapte 0%…un deliciu

  12. Stefania spune:

    Buna! Mi-am facut ieri aceasta reteta dar am o nelamurire: am voie sa manac toata pizza intr-o zi sau trebuie sa o impart in doua? Intreb acest lucru pentru ca nu stiu daca cele 2 linguri de tarate se considera ca o portie pe zi cum e si tarata de ovaz. Nu am gasit nicaieri ceva legat de taratea de grau.

  13. carmen spune:

    puteti sami spuneti si mie de la ce firma luati pieptu de pui afumat

  14. violeta spune:

    Am si eu o intrebare.cata apa tb sa pun?

  15. Anca Pintea spune:

    Buna.Am facut si eu aceasta reteta a iesit foarte buna, doar ca am o mica nelamurire, mie mi s-a prins blatul de foaia de copt, ce as putea face in aceasta privinta?

  16. Lorena spune:

    Multumim mult pt reteta. A iesit super buna desi nu am pus ciuperci. Eu nu prea le am cu gatitul dar retetele de la tine imi ies si sunt fff gustoase. Multumim pt sfaturi?

  17. Lorena spune:

    Multumim pt sfaturi. Am pus semnul intrebarii din greseala

  18. Mari spune:

    Ce pasta de rosii folosesti? Cum arata, unde o gasesc? Multumesc pentru inspiratie, ne faci dieta mukt mai usoara ;)

  19. Ghita maria alexandra spune:

    din cauza unei prietene care este f mofturoasa la mancare dar care totusi vrea sa tina dieta, m am apucat intr o seara sa fac aceasta reteta, sa i demonstrez cat de bine si gustos se poate papa slabind. sincera sa fiu nu credeam ca va iesi mare lucru, mai ales ca stiam ca am o hartie de copt foarte proasta , care din fericire s a si terminat odata cu aceasta reteta. cand am fct compozitia pentru blat tipa asta radea de mine si zicea : nu te supara da ce crezi tu va ca iesi din amestecatura asta de aici :) )) nici la o masea nu mi ajunge. si ma gandeam in sinea mea cum cam are dreptate dar eu o tineam sus si tare ca sa aiba rebadare ca eu am tot facut retete de pe siteul asta si toate imi ies super. in fine dupa un timp de stat la cuptor aluatul s a inchegats si cu chiu cu vai am reusit sa l dezlipim fara a se rupe de pe foaia de copt. am avut un suc de rosii facut un casa din rosii proaspete blenduite si l am mai imbunatatit pe alocuri, cu diferite condimente. restul retetei am urmat o intocmai doar ca am mai adaugat si parmezan, doar ca nu am mai pus si braza de vaci. separat am mai facut un sos de rosii pe care l am fiert pe foc si l am iutit , iar acesta a servit ca si ketchup. si acum probabil ca asteptati concluzia…. pai in afara faptului ca noi nu am mancat o imediat scoasa din cuptor pentru ca intre timp am ai preg si niste briose, blatul nu se intarise deloc cum se intampla la pizza obisnuita, si am impartit o in doua dar fiecareia dintre noi i a mai ramas o felie din partea ei pentru ca nu am putut sa o mancam pe toata atat a fost de consistenta. despre calitatile gustative nu mai incape nici un comentariu , si la sf i am zis : vezi draga ca a iesit , tot ce am fcut dupa site ul asta mi a iesit n avea cum sa nu iasa . the end

  20. Oana spune:

    Buna! oare iese si in tava de yena (in care am mai facut paine)? multumesc!

  21. Vali Elisa spune:

    am facut si eu aseara pizza dupa aceasta reteta, a iesit o catastrofa! mi s-a lipit de hartie, hartia s-a ars etc…am incercat de doua ori si acelasi rezultat…am luat tot ce se putea lua de pe hartie si am bagat totul in iena la microunde am mai pus putin iaurt si mi-a iesit o bunatate de amestecatura.
    Nu am idee de ce nu mi-a iesit, poate pentru ca nu am folosit tava de silicon?

    • admin spune:

      Buna. Nu stiu de ce s-a lipit. Nu ar trebui sa se lipeasca. Eu nu am facut niciodata in tava de silicon, doar pe hartie de copt. Poate nu e f buna hartia. POti sa o ungi cu putin ulei de masline inainte!

  22. adela spune:

    Azi am facut pizza….este foarte buna, blatul a iesit foarte bun

  23. AlinaD spune:

    Si mie pizza mi-a iesit super!!!Multumesc!

  24. Alexandra spune:

    Buna! pot sa falosesc drojdie proaspata pt aceasta reteta?

  25. raluca spune:

    Buna ,vreau sa va spun ca azi am facut pizza,a iesit extraordinar de delicioasa, am facut si varza murata cu pulpa afumata,e la cuptor de abia astept sa o pap multumesc de retete!

  26. cristina spune:

    e prima reteta pe care o incerc….si va spun sincer ca imi place mai mult decat pizza din comert :x geniala !

  27. cristina spune:

    hello , azi am trecut si eu la etapa 2 ,e prima reteta pe care o incerc….si va spun sincer ca imi place mai mult decat pizza din comert :x geniala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 5 + 22 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)