DIETA DUKAN/UTILE

Pui cu ciuperci si dovlecei la cuptor

De data asta am pregătit o rețetă simplă și ușoară cu pui și ciuperci. Și pentru că aveam în casă și dovlecei, i-am adăugat la rețetă. Este una dintre rețetele pe care le pregătesc destul de des,  mai ales când nu am prea mult timp de stat la bucătărie.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

-4 pulpe de pui fără piele

-300 -350 g ciuperci champignon

- 1 dovlecel

- 2-3 catei de usturoi

- sare, piper

- busuioc verde

- ierburi aromate

- 1 lgt ulei de măsline (opțional)

Preparare. Într-o tavă așezăm pulpele de pui. Adăugăm ciupercile spălate și curățate, dar lăsate întregi și dovlecelul tăiat felii subțiri. Adăugăm frunzele de busuioc, usturoiul, sare, piper și ierburile aromate. Stropim cu ulei de măsline (eu am pulverizator), dar peste pasul asta puteți sări dacă doriți.

Se introduce tava în cuptorul încins la 180 și se lasă circa 30-40 minute. Se poate consuma cu un sos făcut din iaurt degresat și usturoi. Delicios, mă credeți?

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

One Response to Pui cu ciuperci si dovlecei la cuptor

  1. Geta spune:

    Arata extraordinar !
    Acum am bagat si eu la cuptor si astept cu nerabdare sa se faca …yamy yamy !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 31 + 28 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)