DIETA DUKAN/UTILE

Pui cu iaurt si scortisoara

Atacul și zilele de PP sunt cele mai dificile pentru cei care țin dieta Dukan, deorece lipsesc ideile de preparare a cărnii, în cele mai multe cazuri. Rezolvăm pe parcurs și această problemă. Prin urmare, iată o nouă rețetă dukan pentru zilele mai dificile. Aroma de scorțișoară dă o savoare deosebită bucăților de pui, așa că treceți la treabă cu încredere!

Faza Atac, Croaziera (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Porții – 2

Ingrediente:

-300-400 g de piept de pui (sau pulpe superioare dezosate)

- 300 g iaurt degresat

- ½ lgt rozmarin

- ½ lgt busuioc

- ½ lgt scorțișoară

- sare

Tăiem pieptul de pui fâșii groase (pulpele se lasă întregi, dar luam pielita) și presărăm sare peste ele.  Pregătim un sos marinat din iaurt, rozmarin, busuioc și scorțisoară. Punem bucățile de pui peste acest sos și amestecăm, astfel încât puiul să fie acoperit cu sos.Punem o folie de plastic peste vas și îl lăsăm la frigider cel puțin 12 ore.

Cuptorul îl preîncălzim la 180 grade.

Așezăm bucățile de pui într-un vas (putem acoperi cu restul de marinată) și îl dăm la cuptor pentru 45 minute. Se consumă ca atare dacă sunteți în atac sau croazieră sau cu piure de dovleac sau frigărui de legume lângă.

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

12 Responses to Pui cu iaurt si scortisoara

  1. gabiD spune:

    am lasat azi dimineata la macerat puiul cu acesta reteta, abia astept diseara sa vad cum va fi :)

  2. gabiD spune:

    maine cu siguranta; azi a fost randul sufleului de ficatei excelent, apreciat si cei care sunt “nedukani”:)

  3. gabiD spune:

    un singur cuvint=excelent

  4. Ionescu Georgiana spune:

    Am gasit ceva pentru maine se pare :D Ajung maine la munca, printez reteta, plec de la munca, ma duc la magazin, cumpar ce imi trebuie, vin acasa, fac reteta, ii fac poze, o mananc si gata :D zic Multumesc :*

  5. cristina spune:

    Ioana merge reteta si in ziua de joi,asa-i?

  6. cristina spune:

    multumesc :*

  7. ramonelly spune:

    Se pune ceva in tava inainte de a pune carmea, adica un pic de ulei de masline?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 25 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)