DIETA DUKAN/UTILE

Pui cu telina

V-am mai spus cât de bună e țelina pentru sănătate? Sunt sigură că da! În plus dă o savoare deosebită mâncărurilor, fiind unele rețete care nu ies la fel de bune fără această legumă. Eu o folosesc în mod constant la prepararea supelor, ciorbelor, dar și la unele rețete de mâncăruri. Vă propun să încercați rețeta de azi și sunt convinsă că o să vă placă.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, stabilizare definitivă

Ingrediente:

-4 pulpe superioare de pui

- ½ țelină mare tăiată felii

- 2 cepe roșii

- 3 felii lămâie

- 1 lgt ulei de măsline

- ¼ lgt coriandru boabe

- 3 crenguțe rozmarin

- sare, piper

Preparare. Se curăță pulpele de grăsime și împreună cu restul de ingrediente se pun într-o pungă pentru gătit. Se amestecă bine pentru a se combina condimentele și se pune la frigider 30 minute.

Ulterior încălzim cuptorul la 180 de grade, înțepăm punga în 3-4 locuri cu o scobitoare și o băgăm la cuptor. Se lasă circa 30-40 minute. Se consumă ca atare. Pentru cei care nu sunt la dietă se poate adăuga o garnitură de orez. Delicios e puțin spus.

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook

2 Responses to Pui cu telina

  1. Catalina B spune:

    Nu credeam că țelina coaptă e chiar buna :)
    Mai ales dacă e un pic ”al dente”.
    Foarte bun și aromat puiul facut așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 11 + 31 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)