DIETA DUKAN/UTILE

Pulpe marinate in iaurt

Astăzi e joi. Iar joia e o zi special pentru cei din stabilizare și consolidare. Așa că azi vă propun o rețetă care să se potrivească acestei zile. Deasemenea, cei care sunt la PP o puteți consuma oricând, iar la PL nu trebuie decât să adăugați o garnitură de legume și aveți garantat un prânz sau o cină sățioasă.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-4-5 pulpe superioare de pui dezosate

- 400 g iaurt degresat

- sare, piper

- mentă verde

- rozmarin, oregano

Preparare: Pulpele de pui împreună cu sarea, piperul, oregano și busuioc se pun într-o pungă etanșabilă. Se adaugă 300 g de iaurt și se închide punga. Se amestecă bine ingredientele din pungă și se lasă la marinat 3-4 ore.

După ce s-au marinat pulpele se fac la grătar până capătă o culoare rumenie pe fiecare parte.

Din restul de 100 g iaurt se poate pregăti un sos cu mentă verde tăiată mărunt, puțină sare și piper.

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

2 Responses to Pulpe marinate in iaurt

  1. Alina spune:

    Buna! Imi spui te rog ce e acolo in spate, langa rosii ? Imi face cu ochiul :-* :-) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 22 + 34 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)