DIETA DUKAN/UTILE

Quiche lorraine Dukan

Faza Atac, Croaziera (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

- o cutie branza degresata (am folosit Lacteea)

- sunca de curcan, cat mai slaba sau piept de pui fiert

- 2 oua

- condimente (sare, piper)

- verdeata – marar

Se amesteca branza cu sunca de curcan taiata bucatele mici, galbenusurile, mararul si condimentele. La sfarsit se amesteca cu albusurile batute spuma tare cu mixerul. Amestecul se pune in vasul de yena si se introduce la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade. Se tine circa 30-40 minute. Se mai poate adauga in continut si ceapa verde pentru o aroma aparte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

19 Responses to Quiche lorraine Dukan

  1. elena spune:

    cate felii de sunca ai pus?

  2. elena spune:

    o sa fac si eu in weekend, arata prea bineeeee!

  3. Coca spune:

    Bun gasit in “clubul Dukan” ;) acum am terminat si eu de facut, e delicios! Asa sa tot ti diete;))

  4. Anca spune:

    Buna,
    Am facut si eu quiche, deoarece faceam si inainte de regim mereu. Fara sa stiu de aceasta reteta, am inventat. Am folosit la fel o cutie de branza(250), un iaurt mic, 3 oua, sare, piper, o legatura de patrunjel, si 500g piept de pui fiert in apa cu sare. A iesit la astpect identic, zici ca mi-ai facut poza in frigider si este foarte bun. La mine a fost prima masa calda, in a cincea zi de atac :)

  5. Cory spune:

    Buna as vrea sa stiu daca ceapa verde este permisa in faza de atac??si multumim pentru retele postate!!!

  6. Roxana spune:

    Se poate folosi iaurt in loc de branza?

  7. Anamaria Sideras spune:

    Am facut-o azi. E foarte bună!!!

  8. Ramona spune:

    Buna. Am inceput si eu reteta de vreo 2 zile si inca mai “colectionez” ingrediente pentru diverse retete. Intrebarea mea e: este permis iaurt cu 0.1% grasime, la fel si lapte, tot cu 0.1% am gasit. Cu 0% am gasit doar branza. Si referitor la aceasta reteta..in vasul yena pun compozitia direct sau trebuie sa pun hartie de copt, sau altceva? Mentionez ca nu ma pricep la “bucatarit”, cu ocazia asta mai practic. :)
    Si…vreo sugestie pentru somon afumat in afara de cea in staniol pe grill?
    Inca sunt in faza de atac dar de poimaine incep croaziera. O sa am voie sa imi fac si paine din faina integrala conform retetei ?Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 30 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)