DIETA DUKAN/UTILE

Sarmale

 Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

A fi la dieta nu inseamna ca nu te poti bucura de mancarurile traditionale. De Craciun poti foarte bine sa mananci sarmale facute din carne de pui sau curcan, de ce nu vita si sa nu te abati de la regulile dietei. In cazul meu, pregatesc aceste sarmale (la care ulterior adaug si un pic de orez) pentru baietelul meu de 3 ani.

Ingrediente:

carne tocata de pui,

morcov ras,

ceapa data prin razatoarea cea mai mica,

condimente (sare, piper, cimbru).

Se amesteca si se invelesc. Peste ele in oala am adaugat suc de rosii si cimbru.

Au stat in cuptor la 180 grade cca 2 ore.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

27 Responses to Sarmale

  1. laura spune:

    Buna Ioana, se foloseste varza acra sau varza alba dulce? Merci.

  2. sanda spune:

    Felicitari pt retete ,foarte bune

  3. Alexandra spune:

    Acum sunt in cuptor :X Yammmmy abia ast sa fie gata si sa le savurez cu iaurt :X

  4. Nimphetamin spune:

    Le fac si eu acum, cred ca vor iesi bune tare :D

  5. Stegarescu Madalina spune:

    nu le putem manca la pp,nu-i asa???? numai stiu ce sa gatesc pt pp

    • admin spune:

      Nu stiu ce sa spun…ar merge fara varza.

      • Skyler spune:

        Ma bucur foarte mult..m-as fi burauct mai tare daca v-ar fi dat premiul cel mare..il meritati cu siguranta..macar atat am putut sa facem si noi (sa va votam) in semn de multumire pentru toate retetele publicate:)

  6. Diana spune:

    Ai adăugat si apa peste ele sau numai suc de roșii?

  7. simo spune:

    Super bune,am facut aseara,dar in compozitie am pus si 2 ling de tarate.Un deliciu!!!!!!!!!!Multumim pt retete.

  8. simo spune:

    multumesc

  9. delia spune:

    Eu am facut o varza “a la Cluj”. Am tocat varza murata, am pus piper, cimbru, marar. Dupa aceea am pus un strat de carne tocata de pui(am ametit-o intr-o cratita cu ceapa, cimbru, piper), apoi varza si apa calda cu sos tomat. A iesit super! Am tinut-o 2-3 ore la cuptor! Mmmmm….Ce carne de porc? Ne dai niste retete de viata sanatoasa mimunate!

  10. LAVINIA spune:

    Buna,

    Eu am facut sarmalute din stevie cu umplutura asta,au fost senzationale.

  11. mirela spune:

    Frunze de vita de vie sunt acceptate?

  12. Bobes Ioana spune:

    Se poate adauga in compozitie si ciuperci. Ce zice-ti?

  13. zane carmen spune:

    buna. am si eu o intrebare????se poate folosi la regim soia???este permisa??am cautat si nu am gasit nimic

  14. olga spune:

    buna ziua, am si eu o rugaminte sa-mi raspundeti daca se poate consuma intr-o zi,un singur fel de mancare,atat in perioada de atac cat si-n cele urmatoare…de exemplu,numai iaurt 0 grasime,lapte degresat de 1,5-nu am vazut in magazine mai slab-sau numai piept de pui fiert….multumesc anticipat….vreau sa incerc si eu,aceasta dieta Dukan si incerc sa ma informez cu tot ce e voie si ce nu,pt.a avea rezultate pozitive…multumesc ff. mult,anticipat.

  15. Ruxandra spune:

    Acum am terminat sarmalele. O minunatie :) . In jumatate de kg de carne tocata de curcan am pus 4 linguri de tarate. Ti se topesc in gura..atat de bune si moi sunt!
    Maine incerc pentru prima data un cozonac. Sper sa fie la fel de delicios ca tot ce am facut pana acum din retetele tale. Multumesc ca existi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 29 + 35 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)