DIETA DUKAN/UTILE

Supa cu ciuperci si conopida

O supă ușoară care poate fi consumată de toată familia. Conopida are proprietăți multiple, iar ciupercile reprezintă o sursă importantă de proteină vegetală. Așadar, propun să diversificați și să încercați și această variantă.

Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-250 g ciuperci

- ½ căpățână conopidă

-1 morcov

- 2-3 roșii

- 1 ceapă albă

- 1 mână fasole galbenă

- o bucată țelină

- sare, piper

- pătrunjel verde

Preparare. Într-o oală se pun circa 2 litrii de apă rece, se pun morcovii tăiați rondele, ceapa tocată, țelina cubulețe, roțiile tăiate cubulețe (sau jumătatți dacă folosiți cherry) și fasolea verde. Se dă la fiert circa 20 minute. Între timp ciupercile tăiate felii le sotăm într-o tigaie circa 5 minute și apoi le scurgem de zeamă. Conopida o desfacem în bucățele mici. Adăugăm ciupercile și conopida în supa de legume, condimentăm cu sare și piper și lăsăm să fiarbă în continuare. Când legumele sunt fierte oprim focul și adăugăm pătrunjelul tocat mărunt. Se consumă caldă.

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 23 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)