DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Budinca de paste cu carne

Dacă mai aveți shirataki (mai ales ca acum au apărut și în magazine) vă recomand să încercați și această rețetă dukan. Dacă nu sunteți la dietă sau sunteți dar la consolidare sau stabilizare, atunci o puteți încerca cu paste normale. Nu este complicat de făcut, iar rezultatul o să vă placă.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-300 g carne de vită tocată

- 2 morcovi mici

- 2 roșii

- 1 ceapă

- 2-3 căței de usturoi

- ½ țelină mică

- sare, piper, cimbru, busuioc

- 250 g pastă de roșii

-250 g brânză degresată

- 2 ouă

+ 400 g paste shirataki (sau paste normale)

Preparare. Mai întâi curățăm legumele (ceapa, morcovul, roșiile, țelina) și le pasăm mărunt cu blenderul (piure). Punem piureul de legume în tigaie și il sotăm în tigaie pentru circa 3-5 minute. Adăugăm apoi carnea tocată și amestecăm în tigaie până carnea se albește (încă 5-6 minute). Adăugăm apa cât să acopere carnea și lăsăm să fiarbă la foc mediu. Pe măsură ce apa scade completăm cu alta. Ar trebui lăsată să fiarbă circa 25-30 minute. Adăugăm apoi usturoiul pisat, pasta de roșii și condimentele și mai lăsăm la fiert circa 25-30 minute.

Pastele shirataki se spală în mai multe ape și se pot da în clocot înainte. Pastele normale le fierbeți conform instrucțiunilor. Adăugați pastele peste sos și amestecați. Adăugați compoziției 2-3 lg din brânza degresată și turnați compoziția într-o tavă.

Amestecați ouăle cu restul de brânză și turnați compoziția peste compoziția de paste și carne. Omogenizați și introduceți tava în cuptorul încins la 180 de grade unde mai lăsați circa 20-25 minute.

Se consumă calde!

Poftă bună!

 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: