DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Cinnamon & Caramel Cheesecake

Cheesecake-ul are avantajul de a fi un desert excelent. Ușor de făcut, cu ingrediente care nu costă mult este la îndemâna oricui. Mai mult decât atât, atunci când ești la dietă este o soluție extraordinară de desert încă începând cu faza de atac.

Ulterior, mai ales în Scara nutițională în zilele de fructe el poate fi mâncat cu un sirop de fructe, combinația fiind mai mult decât delicioasă.

 Și chiar dacă sunteți deja plini de idei cu privire la cheesecake, vă mai dau astăzi o combinație.

Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutritionala – incepand de Luni

Ingrediente:

-500 g brânză degresată

- 250 g quark degresat (sau smântână slabă)

- 2 ouă

- 4-5 lg îndulcitor Xilitol/eritritol

- 2 lg amidon (din croazieră)

-1 lgt esență caramel

- 1 lgt scorțișoară

Preparare

La cantitățile de mai sus eu am folosit o formă de copt rotundă cu un diametru de circa 22 cm.

Amestecăm brânza cu quarkul, ouăle și îndulcitorul (plus amidonul dacă îl folosiți).

Omogenizăm compoziția bine apoi adăugăm esența de caramel și scorțișoara.

 Turnăm totul în tavă și introducem în cuptorul încins la 180 de grade.

Coacem cheesecake-ul circa 40-45 min. Lăsăm la răcit și îl consumăm ca atare, pudrat cu scorțișoară sau sirop de caramel fără zahăr. Delicios!

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: