DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Fajitas cu pui

Recunosc ca am fost putin sceptica la inceput cu aceasta reteta. Un fajitas pentru dieta Dukan parca nu suna la fel cu unul original. Dar rapiditatea cu care a fost mancat m-a convins ca a iesit delicios. M-as bucura sa aflu ca ati incercat reteta si poate, de data asta lasati si comentarii cu privire la reteta :)

Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente pentru amestec:

- 1 ceapa medie

- 1/2 ardei gras rosu

- 1/2 ardei gras galben sau verde

- jumatate de piept de pui taiat fasii subtiri

- sare, piper, boia iute

Se taie ceapa julien, cat de subtire se poate, la fel si ardeii. Intr-o tigaie de teflon se pun cele 3 picaturi de ulei tolerate si in croaziera (de fapt e ca si cum nu ati pune). Se pune ceapa in tigaie si dupa 3-4 minute se adauga ardeii taiati fasii subtiri.

Mai lasam asa 3-4 minute apoi adaugam si carnea. Nu uitati ca trebuie sa amestecati mereu ca sa nu se arda. Cand s-a albit putin carnea turnam jumatate de cana de apa si punem capacul. Mai amestecam din cand in cand in tigaie. Ulterior punem sarea, piperul si boiaua de ardei iute (in functie de cat de picanta vreti sa fie). Cand apa a scazut si ardeii s-au inmuiat suficient se opreste si se pastreaza in tigaie cu capacul pus.

Intre timp pregatim si tortilla.

Ingrediente pentru torilla:

- 2 oua

- 1 lingura Maizena

- sare

Se bat bine ouale si se adauga Maizena si sarea. Se toarna in tigaia de teflon incinsa, sub forma unei clatite. Se lasa pana se desprinde de tigaie si apoi se intoarce pe partea cealalta. Cand e gata punem compozitia  si o invelim cu torilla si …Pofta buna!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: