DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Gazpacho

Ați auzit până acum de gazpacho? Gazpacho este la bază de origine spaniolă, iar primele rețete de gazpacho (supa-salata) datează din perioada Evului Mediu, cu mult înainte ca roșiile să fie cunoscute în Lumea Veche. Gazpacho e o supă de legume spaniolă a cărei caracteristică-cheie este aceea că se serveste rece, eventual cu gheață. Principalele ingrediente sunt roșile, ardeii grași, ceapa, castraveți, uleiul de masline. Cu toate acestea, gazpacho poate fi servit si fierbinte, iarna.

O rețetă Dukan 100% pe care vă invit să o testați cu încredere! Simțiți-vă liber să experimentați gusturi și mâncăruri noi!

Faza Croazieră, Consolidare, Stabilizare definitivă

Porții – 2

Ingrediente:

-1 ceapa

- 2 căței de usturoi

- 5 roșii

- 1 castravete mic

- 1 ardei gras

- 1 ardei mic iute

- ½ lgt de oțet sau suc de lămâie

-100 ml apă

- sare

Se curăță castravetele, ceapa și usturoiul, se spală roșiile, ardeii se curăță de sâmburi și se pun toate în blender împreună cu celelalte ingrediente. Opțional puteți adăugă și o linguriță de ulei de măsline. Se mixează totul în blender până se transformă într-o pastă omogenă și se păstrează la rece. Se consumă rece, chiar cu un cub de gheață.

 Pofta bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: