DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Ghiveci de legume cu pui

Cu mancarea asta e o poveste lunga. Trebuia sa fie o musaca (asa ii iesise Aneimaria A., de la care m-am inspirat) dar a iesit o chestie gen ardei umpluti “varsati”. Foarte delicioasa de altfel. Iata reteta:

Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

500 gr carne de pui/curcan tocata
morcov, ceapa, ardei, dovlecei

Am pus carnea tocata de pui in cratita de teflon incinsa si am tot maruntit-o si intors-o de pe o parte pe alta. Apoi am pus peste un morcov ras si o ceapa taiata marunt, plus sare, piper, sos de rosii si un pic de apa. Cand s-au inmuiat si legumele am luat tigaia de pe foc si am turnat jumatate de compozitie in vasul de lut (care de altfel era prea mare si il foloseam ptr prima data). Apoi am pus felii de ardei verde si dovlecei, dupa care iar un strat de carne si iar ardei si dovlecei. peste am turnat un pic de bulion si apa, i-am pus capacul si am bagat-o la 200 grade in cuptor. Dupa 45 min am turnat peste un ou cu jumate de cutie de quark si am mai lasat-o jumatate de ora. Cam asta e povestea!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: