DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Lipie cu gluten

În cazul în care ați decis că vreți să consumați glutenul în timpul dietei dukan vă propun astăzi o rețetă simplă de lipie. Despre gluten puteți citi mai multe în articolul acesta.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-1 ou

- 2 lg de tărațe de ovăz

- 1 lg gluten

- 1 lg brânză

- ½ lgt drojdie uscată

- sare, oregano (sau ce condimente doriți – praf de usturoi, cimbru etc.)

Preparare. Se bate oul cu brânza și se amestecă cu ingredientele uscate (tărâțele, glutenul, drojdia, sare și oregano). Se întinde în tavă pe hârtie de copt, în formă rotundă (cam 18-20 cm în diametru) și se introduce în cuptorul încins la 180 de grade pentru circa 12-15 minute.

Dacă doriți să faceți lipiile să le puteți folosi de exemplu la burrito, atunci împărțiți cantitatea în două și faceți două lipii mai subțiri (le țineți mai puțin la cuptor).

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: