Surimi Chips
Dacă vă e dor de niște chipsuri atunci musai să vă luați surimi și să faceți această rețetă dukan tare simplă de chipsuri. Singura diferență între acestea și chipsurile din comerț este aroma, acestea având aromă discretă de pește.
Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă
Porții – 1
Ingrediente:
-8-10 bucăți de surimi
- sare
-oregano
Se desfac bucățile de surimi, iar fâșiile rezultate se tau în 2 sau în 3 bucăți în funcție de lățimea acestora.
Le așezăm pe hârtie de copt într-o tavă de aragaz și presărăm deasupra sare și oregano.
Le introducem în cuptorul încins la 200 de grade și le coacem circa 10-12 minute. Sunt delicios de crocante și musai să le încercați.
Poftă bună!
Eu te iubesc! Surimi – place, chipsuri nu sunt mare fan, dar ceva crocant imi lipsea din tot meniul, deci place, cu un pic de sos de rosii cu ardei iute sau un pic iaut, un pic mustar, un pic usturoi, jur ca nu ma simt deloc la regim!
Ma bucur sa aud ca iti plac :*
Multumesc pentru reteta, ador sa rontai cate ceva, prin urmare am facut de cateva ori, dar din pacate mereu mi se lipesc de hartia de copt.
Hmmm…Nu inteleg de ce
Arata foarte bine si ma tenteaza sa fac, dar am o nelamurire. Surimi intra la tolerate? adica daca am mancat deja 2 tolerate le mai putem manca in aceeasi zi?
Nu sunt tolerate, dar sunt limitate la 8 bete pe zi.
buna! se pot pune si la deshidrator, dupa ce se dezgheata, in loc de cuptor?
Nu am folosit, deci nu pot sa iti spun. dar cred ca poti incerca si ne spui si noua