DIETA DUKAN/UTILE

Shirataki cu pui si rosii

Încă o variantă de gătit shirataki, de data asta cu carne de pui. O rețetă dukan, dar dacă nu sunteți la dietă puteți înlocui pastele shirataki cu unele normale. Ies la fel de bune ambele variante. Despre shirataki v-am mai povestit la rețeta cu carbonara așa că nu are rost să mai insist. Din experiență vă pot spune că aceste paste iau gustul celorlalte ingrediente din rețetă și depinde de gusturile fiecăruia dintre noi dacă plac sau nu. Iata reteta dukan pentru aceste paste!

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente pentru 2 porții:

-300 g piept de pui tocat (o jumătate de piept mai mare)

- 1 ceapă albă

- 2 căței de usturoi

- 200 ml supă de pui fără grăsime

- 1 morcov mic

- 1 cutie de roșii tăiate bucăți (400 g)

-  frunze de busuioc verde

- sare, piper

+ 1 pachet paste Shirataki Konjac (220 g are al meu)

Într-o tigaie antiaderentă sotăm ceapa tocată mărunt pentru 3 minute la foc mediu spre mic. Adăugăm carnea de pui și o gătim până ia culoarea albă (cam 5 minute). Adăugăm morcovul ras, usturoiul tăiat felii, conserva de roșii și supa de pui, precum și condimentele și lăsăm la fiert cu capacul pus pentru circa 20 minute (foc mic). Cu 5 minute înainte de a fi gata adăugăm și frunzele de busuioc tăiate mai mari.

Pregătirea pastelor:

Pastele le spălați în 2-3 ape (acestea erau si înodate, prin urmare le-am deznodat). Apoi puneți apă la fiert și când fierbe le puneți și pe ele și le dați în clocot 5-10 minute.

Scoateți pastele într-un bol și turnați peste ele o parte din sosul cu carne pregătit (puteți pregăti o parte pentru voi și o parte preparate cu paste clasice pentru cei din familie).

Un mod simplu de a prepara o masă delicioasă.

Poftă bună!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly
Share
this article on Facebook
S-ar putea sa iti placa si:

17 Responses to Shirataki cu pui si rosii

  1. Multumesc ca ai revenit,iar,cu retete cu shirataki!

    • admin spune:

      :) Mai am!

      • Mirela_Mansourizadeh spune:

        Eu zic sa mai nascocesti ceva cu shirataki. :) In sfarsit, azi am gasit si eu un site si mi-am comandat. Am comandat si tofu shirataki, sa vad cum sunt si bineinteles ca n-am nici o idee de cum le-as putea gati. :) Abia astept sa-mi vina coletul.

        Ia uite ce zic astia pe site-ul lor: Preparation Instruction:

        The Shirataki Noodle is precooked and easy to prepare. Rinse the noodles for 1-2 minutes. Drain thoroughly and paper towel dry very well and serve just like regular pasta, stir-fry, or add into your favourite soup and salad. Always add the noodles as the last ingredient of cooking to avoid noodle become chewy.

        *DO NOT COOK SHIRATAKI NOODLE. COOKING MAKE THE NOODLE CHEWY.

        Cele pe care le folosesti tu sunt la fel?

        http://www.lowcarbcanada.ca/product-p/skk001.htm

        Imbratisari de peste mari! :)

        • admin spune:

          Ma deruteaza Yam flour ala…Nu scrie konjac…. Eu am inceput si eu sa nu le mai dau in clocot, doar sa le spal bine de tot.

          • Mirela_Mansourizadeh spune:

            Ieri am primit coletul. Azi sau maine ma risc sa le incerc. N-am stiut ca sunt in apa si m-a cam “lovit” cand am vazut cum arata. :) Oricum, scrie ca sunt zero pe linie. :) Sper sa fie ok!

          • admin spune:

            Asa sunt, in apa…. :)

          • Mirela_Mansourizadeh spune:

            Rasu-plansu cu pastele mele.

            Am facut sosul, am mancat un castronel cu pastele doar spalate bine, am vazut eu ca au un gust cam ciudatel si un miros de balta dar fraierul insista.

            Dupa 1 ora am dat iar foc la sos si cand a fost in clocot am aruncat si restul de paste in el. Le-am fiert 4-5 minute. Azi la munca, paste!

            Delicioase fierte cateva minute, nici gust sau miros pffff, complet diferit de ce am mancat aseara. Asa invata omu! :)

          • admin spune:

            Da Mirela, trebuie spalate in mai multe ape si apoi date in clocot daca vrei, ca sa iasa mirosul din ele.

        • miki spune:

          cunoscuta sub numele de făină de cartofi dulci, făina yam este amidon sub formă de praf utilizat pe scară largă în prepararea hranei.

          Făină Yam conține, de obicei, 100 de calorii per portie. Bogata in carbohidrati, conține, de asemenea, unele grăsimi și proteine​​. Fara colesterol, făina conține o cantitate mică de sodiu și zahăr.

        • CLEOPATRA spune:

          Buna,poti sa imi zici cum ti-au iesit shirataki?sunt bune sau asa horror cum zic unii?cred ca mi-am comandat o cantitate prea mare si mi-e frica ca nu o sa imi placa,nu stiu ce sa fac daca sa anulez comanda sa nu dau bani pe ceva oribil cum descriu unii sau gustul este acceptabil.oricine a gasit aceste paste va rog daca poate sa mi zica parerea lor!!!!!

          • admin spune:

            Buna. Depinde cum le gatesti. Cu sosuri si carne sunt chiar ok. Acum depinde foarte mult de gusturi.

  2. doriana spune:

    Buna….imi poti spune te rog unde ai gasit pastele?Eu am cautat in supermarket-uri,dar nici o sansa

  3. aniela spune:

    unde putem gasi paste shirataki konjac

  4. deea spune:

    Le-am incercat si pe cele carbonara si acestea si nu pot zice decat ca au iesit foarte bune cele din urma fiind dumnezeiesti . Mie una imi place foarte tare konjak-ul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What is 29 + 24 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT!(Pentru a putea posta comentariul trebuie sa rezolvati urmatoarea operatie aritmetica) :-)