DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Ardei umplut

Dap, ati citit bine, ardei umplut, la singular. Ce ne facem daca avem pofta de ardei umpluti, dar nu avem timp si ingrediente necesare pentru reteta clasica? Facem unul singur, hai doi.:)

Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

- 2 ardei grasi rosii

- 200 grame de carne tocata (pui, curcan, vita)

- o ceapa mica

- condimente

Am dat ceapa prin razatoarea cea mica si am scurs-o de zeama. Apoi am adaugat carnea tocata, sare si piper. Se poate pune si o lingurita de pasta de rosii daca vreti. Apoi am umplut ardeii (la care evident am scos cotorul si samburii) si i-am pus intr-o tava, in picioare, pe hartie de copt. I-am bagat in cuptorul incins la 180 de grade si i-am tinut cca 25-30 min (ai mei au fost cu carne de pui). Va dati seama voi cam cat sa ii lasati :) Cam asta e toata smecheria. Ei se fac in sucul lor propriu si ies foarte buni la gust.Ii puteti manca cu turtite.

Atentie atunci cand ii scoateti sa nu va frigeti cu sucul care poate sa curga din ei!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: